Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se zeptat, co pro mě znamená, když mám zvýšený výskyt tzv. Eusinofilů v krvi? Na internetu jsem zjistil, že to má spojitost s alergiemi, nicméně já nejsem alergik. Tak by mě zajímalo, co mohlo způsobit zvýšení eusinofilů v krvi...?
Děkuji.
Ano, eosinofily se vyskytuji pri alrgickem nebo parazitalnim onemocneni. Kdyz se telo brani bud alergii, nebo parazitum, stoupa mnozstvi eosinifilu v krvi. Takze - bud mate treba tasemnici, hlistice, prvoky a podobny humus ve strevech, nebo jste zacinajici alergik, jehoz telo reaguje na alergen prave zvysenych vyskytem eosinofilu.
Sice si muzete myslet, ze alergik nejste, nicmene alergie se vyviji a meni s vekem, na co jste nebyl alergicky dvacet let, na to muzete mit alergii ted.
Každopádně si myslím, že vás doktor po tomto výsledku poslal na alergologii a rozhodně doporučuji, abyste tam šel. Alergolog zjistí více a nasadí cílenou léčbu, která zabrání horšímu projevu alergie.
Doktor mě na alergologii neposlal, nevím právě, jestli se mám z toho nějak znepokojovat...
Pokud jsou v mensi mire, prakticky neni proc se znepokojovat, doktor by tomu mel rozumet a alergiku na vse mozne je dnes obrovske mnozstvi. Muze byt zrovna aktivni alergen, ktery Vam vadi a za dva mesice mohu byt hodnoty v poradku. Muzete ovsem lekari rict o zadanku na alergologii, pocitejte s mesicni objednaci lhutou.
Pokud to ale nebude projev alergie, mel byste se nechat vysetrit na parazity. Radeji i tu malickost resit hned, aby pak neprerostla do vetsich problemu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.