Nejste přihlášen/a.
Snazite se dle meho az moc, znam par lidi, co se zoufale snazi byt vtipni, a vysledek je trapas. Proc se radeji nechovate tak, jaky doopravdy jste? Kazdy holt neni hlaskar a bavic, po kazdem se nechce, aby byl stredem pozornosti. Cim mene si budete na neco hrat, tim vice mate sanci poznat tu pravou. Zkuste nove prostredi, ktere Vas zajima, hledejte nove prilezitosti, nove lidi, nove kontakty. Nezapomente, ze mene je nekdy vice a misto pulhodinoveho radobyvtipneho monologu muzete rict par vet.
Znama je husa A to poradna. Ja mam taky kamarada, kter je dost pri tele a jeste nikdy nemel partnerku, ackoli je hodny, mily, citlivy a udelal by pro lasku vsechno, s tloustkou ho zadna nechce. Je jako muj bracha, takze ho taky nevnimam jako objekt. Ale rict mu "ty sis troufl na me?" - to by byl znak me nadrazenosti vuci nemu, meho posmechu a vyse meho sebevedomi. Nezlobte se, ale takovou "znamou" byste mel ze sveho zivota vyskrtnout.
Ahoj.Já nevím jestli jsem nesmělý,ale ty se moc snažíš a děláš proto všechno,možná jsi až legrační a vtipné chování je potom pěkný trapas.Já naopak mám problém ten,že holky si namlouvají mě.A taky mi to přijde trapný a vtíravý.Holky které bydlejí na druhém konci,ráno chodí kolem baráku nahoru ,dolu a pořád koukají do oken.Když vyjdu tak dělají ,že jdou jen náhodou kolem.Nebo když holka chodí do školy ustrojená co ji normálně sluší,ale kolem našeho baráku projde v něčem co by slušelo její mámě ,ale né jí.Tak je mi trapně za holky.Nebo se sázejí s kterou začnu chodit dřív.Někdy s ní začnu,ale ona pak přestane sama.Nemám velkou motorku,nemám řidičák,nemám náušnici,nechci si nechat vytetovat její monogram,nejezdím do Egypta.Chodím do atletiky to ji nebaví,nudí se tam,nechodím na disco ani na techno,přestanu být zajímavý,ale to neřeším.Ty chceš holku dominantní,hezkou, já zase uplně obyč holku.Které by nevadilo,když natírám plot,jezdila semnou na kole a když bych jí něco řekl,tak aby to zítra nevěděla celá škola.Uplně normální praštěnou holku, která nezkazí legraci a bude vědět,že mi může věřit a já jí. A věřím,že někde je.Ale zatím nehledám.Nevím kolik ti je ,ale nestrapnuj se.Ale zkus hledat v jiných vodách.
Dobrý den, mám příbuzného o kterém Vám chci napsat. Už od dětství žádný krasavec, žádná velká myslivna, zavalitý, pomenší a navíc od dětství hrozně koktá. Zkoušeli nejrůznější léčbu, ale nic. Mluví, mluví, najednou se zadrhne a začne é é é, za chvilku ho to přejde a zase mluví a zas ten problém. Ale takové dobrotisko, jakých je málo. Máme ho všichni moc rádi. No a on neměl sebevědomí, nechodil ani tancovat ani moc mezi mládež, přestože ho všude měli opravdu rádi. Pak mu bylo najednou 35 let a kolegové z práce vzali věc do vlastních rukou. Podali mu inzerát k seznámení. Ozvalo se děvče z velké dálky, 200 km daleko, ale vše se začalo slibně rozvíjet. Ona řekla, že jí nevadí tlouštka /sama je jako bič/, ani to koktání, ale hlavně má jedinou podmínku, aby nepil. Zažila prý hrozné dětství s otcem alkoholikem a má proto i potíže se seznámením. Příbuzný nepije a tak nic nestálo v cestě. Dneska už jsou asi 10 let manželé, mají 8letého synka a 5 letou dcerku. Mají se rádi, ona mu nikdy tu vadu řeči nevyčetla, prostě vše se povedlo, jak mělo.
I když to vypadá tak trochu jako pohádka, neházejte flintu do žita, buďte veselý, dobře naložený, čistý a upravený, slušně mluvte a hezky /ale nevtíravě/ se k děvčatům chovejte. A uvidíte, že časem mi pak pošlete Vaše svatební oznámení. Budu ráda, moje dobrá kamarádka je totiž sbírá.
Tak hodně štěstí a určitě se Vám zadaří. Držím Vám palce. Jaga.
To není vaší nepřitažlivostí, ale pouze tím, že jste nenarazil dosud na to správné děvče. Jestliže neslavíte úspěchy při rozhovoru, kdy se snažíte být vtipný, zkuste si sám pro sebe říci, proč tomu tak asi je. Jsou vaše vtipy vtipné? Možná, že z vašeho pohledu ano, ale z pohledu druhého už méně. Navíc, někdy ženy mají úplně jiný smysl pro humor. Netlačte tak na pilu. Nějaké děvče si určitě najdete, ale chce to z vaší strany velikou trpělivost. Klidně si můžete najít i hezké dominantní děvče, ne všechny totiž letí na vyložené krasavce a hezouny. Normální žena totiž ví, že krasavci jsou mnohdy jen pro zlost a krása v životě není to hlavní. Vy potřebujete najít dívku, které nebude vadit vaše nesmělost, protože té se asi až tak rychle nezbavíte. Asi jste vážně lovil ve špatných vodách. Víte, kolik lidí na světě má podobný problém jako vy? Moc. Ale když vytrváte, nevhodíte flintu do žita, tak určitě také zabodujete.
Hochu já byl na tom podobně.Netlač na pilu.Všechno přijde. Je to chemie trochu a příroda. Nejvíce se přitahují partneři s naprosto odlišnou genetickou výbavou. Možná ani nevidíš ty dámy,které by o tebe stály,když se tak snažíš. Trochu hrdosti! Nejsi přece extrovertní šašek do nějaké partičky.
Jetli to někomu vadí,tak je asi z Marzu ,protože ani tráva nemá všechna stejně zelenou barvu.
Snažíte se byt vtipný? Jen aby to nebylo až trapný, na vašem místě bych se chovala tak jaky jste doopravdy, a jestli ženy nepřitahujete fyzicky, tak mam par tipů, jak to (snad napravit)
1. Máte srostlé obočí (obočí vypadá jako 1 velká čára) tak doporučuji vytrhat .
2. Máte fousy? takyvé ty chloupky pod nosem a na bradě, nejsou to vousi, ale jenom takové ty chlupy? OHOLIT
3. i když si myslíte, že nesmrdíte, tak váš pach může té holce vadit, doporučuji nějakou vonavku, nebo se predtim vykoupat, ikdyz si myslite ze jste cisty
4. Akné- zajdete si do dmka, maj tam njake sragory na ksicht
tak to jsou moje zakladni pozadavky, s kterima bych kluka vzala Hodně štěstí
Prominte denisaa, kolik Vam proboha je let? Samozrejme, ze musi byt chlap cisty a mel by vonet, ale vytrhane oboci, oholene vousy a bez akne? Nezlobte se, ale normalni holce (ne takove te zmalovane dame na staflich, co vedle sebe potrebuje bezducheho modela), nevadi ani srostle oboci, ani par akne, dokonce ani ridky porost. Bratranec ma huste srostle oboci a na kazdem prstu ma tri holky. Ja osobne mam pomerne spatnou plet, presto me muj pritel miluje (a ja jeho tez, ackoli miva s akne problem). Kamaradka je zasnoubena s kamaradem, ktery ma akne v podobe obrovskych cervenych nalitych pupenu s bilou teckou (prumer i ctyri cm), vetsinou mu dva tri vyrasi na hrudniku ci zadech. Miluji se. A koneckoncu, chmyri zacinajicich vousu je fajn, dela z chlapcu zacinajici muze.
Jedine, co pozaduji ja, je oholene podpazi. Nevonici kroviska proste nesnesu. A pak uz me spis zajima, jaky kluk je, nez zda mam spravne vytrhane oboci nebo pupinek akne na cele.
Znam kluky, co musi byt dohladka, trhaji si oboci, davaji makeup. To neni chlap, to je hnus.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.