Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na lepší líbání

Od: patrikkkkkkkk odpovědí: 5 změna:

čau lidi, chtěl bych se zeptat, je mi 15, me holce 14, ja jsem nymoman :D, ona se nabrani :D, ale o co jde, nadávno jsme začli, s takovim tim hlubšim líbanim ( hodinova libačka provázená osahávánim prsou, zadku atd. (jejího, ne mého)) ale problem je ze jsme tohle udelali asi 5x ale najednou se ji do toho nechce, ale predtim rikala ze se ji to libilo :) tak nevim, mate nekdo radu? : )

P.S. po tý libáčce jsem si pěkně poškrábal ret (mám rovnátka) :D ale jinak to bylo super :D

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

4x

Souhlas s Olafem, tezko muzes vedet, jestli jsi nebo nejsi nejaky nymfoman (to uz spolu spite?). To v 15 jeste vedet nemuzes, v 15 chce porad soulozit kazdy pubertak. A radeji to moc nesir, nebo budes k smichu.

Holka ve 14 radeji kyvne, ze se ji to libi, nez aby se s klukem dohadovala nebo riskovala, ze si najde povolnejsi. Jednou to mohla byt prijemna zmena, potreti uz zdlouhava neprijemnost. Kdy nekoho hodinu divoce libas a mackas vsude mozne, nemusi se mu to libit.

Netlac na ni, spis se starej o to, co chce v tomto veku ona, nez aby sis tvrde prosazoval sve zajmy. Mozna jsou super pro tebe, nikoli pro ni.

olaf71*
hodnocení

1x

Asi už se jí to nelíbí. Píšeš o sobě, že jsi nymfoman, ale to si o sobě jen namlouváš. Každopádně v patnácti bude Tvoje líbání spíše přirovnáno k olizování lízátka či zmrzliny a s rovnátkama bych se radši do lízátka ani nepouštěl, nebo dostaneš doma výprask, že se Ti do nich zamotal ten klacík

zdenek2*
hodnocení

1x

jedna věc...než začneš z líbáním ZBAV SE ROVNÁTEK! taky jsem měl rovnátka kdysi ale naštěstí jen jeden rok a nikdy jsem se nedostal dál než jen k obyčejné puse. a to mě zrovna moc holek nechtělo asi 25%. rovnátka šli dolu a hned na druhý den líbačka ;) takže hlavní nevýhoda u tebe jsou ty rovnátka

krkovicka*
hodnocení

0x
Něco jí dává stopku,třeba nechce aby to zašlo dál a bojí se říct ne.Už takhle se intimně tobě odevzdala.Není připravená podstoupit další krok.Dělej to co je jí příjemné a jak řekla výše martinaa,nemačkat kde co :)

buss
hodnocení

0x

To neva, nymomani jsou neškodní..., ale trestní

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]