Nejste přihlášen/a.
Ahoj všeci
potřeboval bych poradit jak sbalit bejvalou spolužačku
je mi 16 a jí taky
strašně moc se mi libí ,furt po sobě koukáme,usmíváme se na sebe normálně si povídáme ,V pátek jsme měli rozlučák a tam mi co 10 minut říkala jak su strašně fajn kluk a tak a já jí říkal že je taky strašně moc fajn a tancovali jsme spolu ale ani jeden nenašel odvahu se zeptat na nějaké to chození ... opilí jsme ani nejen nebyli nakonec jsme spolu usli na křesle a ráno se vzbudula a furt si hrála s mími vlasy a tulila se ke mě jak jí mám naznačit že bych o ní měl zájem strašně moc se mi líbí ![]()
je mi upne jedno, jak na to budou reagovat ostatni, měl jsem úpně to samé, ale moje rada zni, dej si (jenom ty, ona ne) třeba 1 sklinku vina, kdyz to nedokazes rict takhle, tak vino tomu rozhodne pomuze, ale neprazen to! jenom tak do nalady, a rekni ji jak to citis, vubec na nic jinyho nemysli, jenom to rekni ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.