Nejste přihlášen/a.
Ahoj všeci potřeboval bych poradit jak sbalit bejvalou spolužačku
je mi 16 a jí taky
strašně moc se mi libí ,furt po sobě koukáme,usmíváme se na sebe normálně si povídáme ,V pátek jsme měli rozlučák a tam mi co 10 minut říkala jak su strašně fajn kluk a tak a já jí říkal že je taky strašně moc fajn a tancovali jsme spolu ale ani jeden nenašel odvahu se zeptat na nějaké to chození ... opilí jsme ani nejen nebyli nakonec jsme spolu usli na křesle a ráno se vzbudula a furt si hrála s mími vlasy a tulila se ke mě jak jí mám naznačit že bych o ní měl zájem strašně moc se mi líbí
je mi upne jedno, jak na to budou reagovat ostatni, měl jsem úpně to samé, ale moje rada zni, dej si (jenom ty, ona ne) třeba 1 sklinku vina, kdyz to nedokazes rict takhle, tak vino tomu rozhodne pomuze, ale neprazen to! jenom tak do nalady, a rekni ji jak to citis, vubec na nic jinyho nemysli, jenom to rekni
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.