Nejste přihlášen/a.
Zdravím, na jednom portálu se slevovými nabídkami, konkrétně zefik.cz jsem již dávněji objednal zboží. Toto zboží mi nebylo dodáno. Byl jsem obeznámen, že mi peníze vrátí na můj účet. I přes to, že jsem jim za poslední měsíce psal x-krát a oni mi slíbili navrácení taky x-krát, nedostal jsem nic. Chtěl bych se zeptat, kde se mám obrátit? Děkuji.
Také zdravím. Obraťte se na advokáta, seznamte ho s věcí, předejte mu písemné důkazy...Dejte mu plnou moc a další nechte na něm. Pohledávku Vám pomůže vymoci (ať již soudně, nebo mimosoudně) a pokud budete ve sporu úspěšný, zaplatí ho druhá strana.
doplněno 27.12.12 19:15:Olene - v tom případě žádnou žádost neposílejte. Pošlete jim písemnou upomínku, čili výzvu k zaplacení do tehdy a tehdy...Jestli-že dlužnou částku neobdržíte, bude nucen předat celou věc svému právnímu zástupci, který učiní další kroky k nápravě situace. . Lhůtu, že si znamenáte a věříte, že vám podaří věc konečně dořešit a smírnou cestou. Pošlete doporučeně a schovejte si kopii. To by mohlo stačit, aby se začalo něco dít...
A když ne, tak to zaplatíte ze svého
Byla reklamace poslána písemně na sídlo firmy? Zvedá někdo telefon? Komunikují emailem?
Mnoho krát jsem je kontaktoval telefonicky i emailem. Teď je telefon vypnutý. Portál je ale v plném provozu, jsou tam aktuální nabídky. Není to až tak velká částka, abych šel za právníkem, ale zase jim ty peníze nedaruju. Tak mám tedy zaslat písemnou žádost? Emailem to nestačí?
Rozhodně neposílejte žádnou žádost
té by také příjemce nemusel vyhovět.
Zašlete písemnou reklamaci spolu s výzvou k vrácení peněz v termínu (uveďte přesné datum, do kdy mají být peníze připsány zpět na Váš účet).
Zašlete doporučeným dopisem s dodejkou. Současně můžete pohrozit ČOIkou nebo soudním vymáháním
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.