Prosím hrozně to bolí.Někde jsem se nachladila a udělal se mi opar,či co v nose.Je jakoby na sliznici,po straně vnitřní stěny v nose.Mám nos jak bramboru.Praská to,nedokážu si ani umýt obličej,když se dotknu.co B-komplex?Už polykám.Jiná pomoc?...Děkuji za pomoc...
Krkovicko,nekdy pri velkem oparu a takto bolestivem,musi lekar napsat tablety -Herpesin,pomuze.Jinak urcite berte vitaminy skuipiny B,ale i C,na chripku jak se rika pusobi minimalne a na pojivove tkane,sliznice,stavbu bunek take dulezity.
krkovicka*
Děkuji.Jako dítě jsem trpěla na opary,teď už maximalně 1x ročně.Pod nosem snad jen po silné rýmě,ale v nose vzadu,snad poprvé.Zakápla jsem to gencialkou a stejný.Říká se léčený nelečený-týden.Achjo.bolí to jako čert,zvlášť po ránu.
martinaa*
Pokud je to dostupne misto, zkuste tam nalepit naplast na opary. Bude to ovsem hure drzet, kdyz je sliznice vlhka, ale naplast opar prikryje, takze te tolik neboli, nepraska a neroztira se po okoli. Ja mam vzdy s naplasti do tri dnu pokoj
krkovicka*
Ne je vzadu jakoby na straně uvnitř nosu Takže Herpesin?Je to na recept? To musím čekat do pondělka.Na pohotovosti 90kč,2h čekání mezi nemocnými.Pak aby si neťukali na čelo,že tak velká holka letí pro něco na opar v nose...Muj obvodní je mladý chlap,tam já ráda doplněno 02.07.11 18:17: Ok.musím do centra do lekarny tam maji do 22h.V osm do práce.achjo...ani Titanik neuvidím.Snad to zabere.
martinaa*
Ja herpesin nikdy na recept nemela, normalne jsem ho koupila
To verim,ze to musi bolet.Ja jsem nedavno mela takovy opar,ze kdyz jsem prisla do lekarny,zpohledu lekarnice bylo zrejme ,ue se me lekla.poslala me k lekarce,ze na tohle jsou kratky a ta mi dal herpesin.ja jsem sice pro nesnasenlivost vsech leku snedla asi polovinu,ale pomohly.Zajdete tam,proc s tim zbytecne trpet.
Já měl opar ted těsně pod nosem.A ýpaloval jsem to vodou po holení. Ale opravdu po holení a né nějakou voňavkou. V ní jsou látky co dezinfikují a léčí. I když lečí lékař a příroda uzdravuje.
Na praskající opárky doporučuji zinkovou mast! a nejlepší je vážená do kelímečku v lékárně! ta je vynikající i na případné uhdy, vlka, osypané paže, boláky na zadečku, ... a mazat a mazat. Je mastná ale i tak vysušuje a léčí!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.