Nejste přihlášen/a.
Trpivam na migreny,vetsinou pred menzes,ale ted ne,prisla jindy,vice jsem se pretahla pri uklidu a polozilo me to na 2 dny.bolesti pulky hlavy ,zvraceni..no a ted se nemohu uz 4 dny po bolestech,zbavit strasneho slineni a zaludek stale moc nepracuje,porad slabo.Ma stim nekdo zkusenost a co pomuze?byla jsem i na akupunkture,ale nepomohlo.
Nadměrné slinění vám mohla způsobit právě vaše zhoršená migréna.Podráždila vám více mozkové pleny spojené s psycickými potížemi,nebo to také vyvolat některé léky,Ale v každém případě navštivte svého lékaře a zdělte mu to,hlavně mu vysvětlete potíže se žaludkem.
Dekuji cibuku,je mozne ,ze mi to spustily leky,ktere slouzi jako antidiuretikum-n melt,mam incipidus diabetes centralis.byla jsem toti nedavno na endokrinologii a pan doktor mi rekl uz po 2.,ze mi chybi kuchynska sul a nebo zvasit minirin-mozna,ze jsem moc naredena.No tak je pravda,ze jsem si ten den,nez se mi spustila migrena,vzala o 60satku vice,zkousela jsem ,co to provede.No a soleni,,mam pocit ,ze solim dost,ale asi to nestaci,tak jestli vice slanych jidel.vcera jsem si ze zoufalstvi,jak jsem nestihala odplivavat,uvarila salvej a 1 salek vypila,nic jineho nemam a leky tezko snasim.Na bolest,to si nemuzu vzit vubec nic,jen to vzdy pretrpet.Od te doby co beru zminene hormony,mi vadi vse,take polykaci problemy.urcite lekari zminim,ale jsem rada i za vase nazory,abych si udelala nejakou predstavu.diky
Kdysi vyšly tři knihy-Ako si nezabiť dieťa, Ako si nezabiť muža a Ako si nezabiť ženu. V knize o ženě je kapitola o tom, proč ženám jsou před menzes malé sukně a podprdy a proč je bolí hlava. Je to vodou, kterou tělo zadržuje. Mozkové pleny jsou plné vody a mozek tlačí na lebku. Že by stačil čurací čaj nebo čurací tabletka a je po problému. Nevím, migrény jsem mívala v jinou dobu. Ale možná, že by stálo za to, odzkoušet to. Urologický čaj není tak drahý a ani není tak hnusný. Popíjet ho v inkriminované době. Kniha o mužích začínala větou: Muž je nádoba krehká.
No.tim zadrzenim vody by to mohlo souhlasi,jak popisuji Cibukovi,jen urologicke caje nesmim.Tezko se to vysvetluje ,co mam za nemoc,ale musim si sama odhadnout kolik si mam nadavkovat prasku denne,abych necurala vic,nez je normalni.nekdy se to nepovede a holt se mi zadrzi vody vic nez ma,vycurat nejde,aniby nepomohlyzadne urologicke caje,jelioz hormon co beru tomu zabrani
Mě na migrenu pomáhá Saridon.Běžně bez receptu k dostání.Není to žádný driák a pomůže.Nebo Nalgesin,Ataralgin.Když je člověk moc naředěný,chodí často na malou měl by brát draslík.Ten se s močí vylučuje nejvíce a pak v těle schází
sice mate pravdu,jak sodik funguje,ale u nemosći ktr=erou mam je to jine ,slozitejsi,sama to tezko vysvetlim.Opravdu mi lekar rekl,ze jsem moc naredena a vzit tabletuna vetsi zadrzenivody,coz je nelogicke,ale je to tak.Asi dam vyzvu,aby to tu vysvetlil nejaky lekar,co se vyzna v endokrinoilogii,abych nebyla za hloupou.Rikate saridon,zeptam se Dr,jestli mohu a snad zvladnu.Ja ty bolestiproste pretrpim a pomaha mi teplo,ale jde mi spise o to.ze porad slinim,to neprestalo a zaludek zlobi.Nevim jak to ovlivnila migrena.
doplněno 02.07.11 18:38:oprava-nemoci kterou mam
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.