Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevěra

Od: pegy33d odpovědí: 5 změna:
Ahojky, chtěla jsem se zeptat na Váš názor. Myslíte, když Vám partner po dlouholetým vztahu jen tak mezi řečí ( třeba, když se bavíte o sexu ) řekne, že ho láká si to užít s jinou ženou, že to udělá? *nevi*Myslím, že sex máme naprosto dokonalý, ale ta chuť - že?!*nevi*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rosalindaaa*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
řekla bych že záleží na jeho charakteru,lákat ho to může ale pokud je čestný tak to neudělá,ale pokud je to ten typ muže který rád riskuje apod. tak to může treba jen jednou zkusit...

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
pegy33d-rosalindaa má pravdu budeli chtít udělá to zatím je na volné noze,nepíšeš jesli jste manžele. Já si myslím hodně záleží na charekteru a co k tobě cítí, neměl by ti takové řeči říkat, myslet si to může ale říc ne to bolí kdyš to slyšíš jaký má myšlenky.Popovídej si sním o tom že tě to zranuje,přejí ti aby ti to dobře dopadlo,*srdce*SO.

al bunda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

To závisí na partnerovi a jeho možnostech, síle Vašeho vztahu a podobně. jak jinak by zjistil, že jste ta nejlepší?*frajer*

Ale vážně. Obvykle bývá od chuti zkusit to jinde velmi dlouhá cesta k realizaci. Nakonec, kdo z mužů se touto myšlenkou někdy nezabýval, a kolik z nás dospělo až do stadia nevěry? Jsme natolik svázáni konvencemi, že většinou zůstává u myšlenek a představ.

Tolik všeobecně. Konkrétně ve Vašem případě se Vás partner nejspíše snažil otestovat, jak byste se dívala na"trojku".

Á propos - proč myslíte, že sex máte dokonalý? Co je to vlastně"dokonalý sex"?

Hezký den.

pegy33d
Díky Vám všem za odpověď, moc mě potěšili všechny. Jsme manželé již 14 let a chápu, že každý může mít nějaké představy a sny, ale určitě né tím toho druhého zraňovat! Když jsem se zeptala proč to tedy nevyzkouší řekl, že má nějaké závazky a povinnosti. Tak snad skutečně zůstane jen u těch představách a myšlenkách. Každopádně máš pravdu co je vlastně dokonalý sex a jak pro koho je v něm určitá dokonalost.

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahojky,jak si jen mezi řečí posteskne na chuť s jinou tak to jednou zkusí.Příležitost dělá zloděje.A změna je život-život je změna.Myslet si ,že sex máte dokonalý není dobře,protože každá žena je při sexu jiná a jinak se chová jako jiný muž.Neláká Tě to taky?:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]