Nejste přihlášen/a.
Bojím se zubaře, čeká mě několik zubů na vytrhnutí a když mi to naše doktorka minule tahala tak jsem myslela že zdechnu, slyšela jsem, že je možné při zubních zákrocích použít narkozu, nevíte kam se mám obrátit?
Proboha, který mengele dneska trhá zuby bez umrtvení? Samozřejmě můžete požádat o lokální umrtvení, pokud vám bude stačit (někde je placeno, některé ordinace mají smlouvu s pojišťovnami a injekce se neplatí), nebo, jak již radila přede mnou Myse, domluvit raději zubního chirurga - skutečně to umějí lépe, běžně např. osmičky dělá chirurg. Moje zubařka mě posílá na vytaení osmiček už dva roky, pořád se nemůžu rozhoupat...ale taky říká - já bych to i udělala, ale ten chirurg prostě bude lepší, domluvte se raději tam. Jsou i specifičtěji vybaveni (chirurgové), tak bych na vašem místě běžela tam. A doporučuji vyměnit zubaře...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.