Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zubní ošetření v narkoze

Od: jolans odpovědí: 7 změna:

Bojím se zubaře, čeká mě několik zubů na vytrhnutí a když mi to naše doktorka minule tahala tak jsem myslela že zdechnu, slyšela jsem, že je možné při zubních zákrocích použít narkozu, nevíte kam se mám obrátit?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

1x

A to se vás nezeptala, zda chcete umrtvit? Jistě že to je možné, prostě si řekněte, VY zubařku platíte.

myse*
hodnocení

1x

Můžete se obrátit na nejbližší zubní oddělení v nemocnici... V Praze to dělají běžně na Homolce...

Na trhání většího rozsahu je lepší to domluvit u zubního chirurga - umí to prostě líp...

pu®
hodnocení

0x

Proboha, který mengele dneska trhá zuby bez umrtvení? *bzum* Samozřejmě můžete požádat o lokální umrtvení, pokud vám bude stačit (někde je placeno, některé ordinace mají smlouvu s pojišťovnami a injekce se neplatí), nebo, jak již radila přede mnou Myse, domluvit raději zubního chirurga - skutečně to umějí lépe, běžně např. osmičky dělá chirurg. Moje zubařka mě posílá na vytaení osmiček už dva roky, pořád se nemůžu rozhoupat...ale taky říká - já bych to i udělala, ale ten chirurg prostě bude lepší, domluvte se raději tam. Jsou i specifičtěji vybaveni (chirurgové), tak bych na vašem místě běžela tam. A doporučuji vyměnit zubaře... *nevi*

sebod*

pu. Tazatelka mohla dostat injekci na umrtvení. Ale možná je na tom jako moje dcera. Má zvýšený práh bolestivosti. Musela u zubaře podstoupit několik zákroků, které nelze dělat v narkoze. Zubař ji dal umrtvující injekci (dávku jako slonovi :D) a přesto to byla hrůza. *ee**plac*

lidus*
hodnocení

0x

V BRNĚ zubní klinika při nemocnici u Svaté Anny na Pekařské, narkóza se platí.

krkovicka*
hodnocení

0x
Řeknu Vám to takhle.Injekci na lokální umrtvení dostanete určitě,pokuď jde o trhaní.Pokuď o vrtání,musíte si o ní požádat,zaplatit.Jestli chcete upadnout do narkozy,musíte si zaplatit soukromou kliniku,anestiziologa a to ostatní.Bežně to dělají jen,postiženým,nebo jinak handikepovanym lidem kteří na to mají odborný lekařský posudek,to plati pojistovna.Jinak takhle ne.
doplněno 30.06.11 14:52: Mimochodem mě bylo na zubařkou řečeno že anestiziolog 6tis,operace 4tis a místo na klinice kolem 2tis.Takže kolem 12tis za vytržení v celkový narkoze.Každý i ten bojacný si to radši rozmyslí a snese jen vytrhnutí pod injekcí.

Moje zubařka se mě ptá, kdykoliv by mi měla odvrtat třeba jen nepatrnou věc, jestli chci injekci. Ví, jaký jsem mívala panický strach, když jsem k ní začala chodit. Nikdy jsem neplatila za lokální umrtvení ani korunu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]