Nejste přihlášen/a.
Ahoj,mám 28 a začíná se mě dělat pleška...jsou nato nějaké šampony nebo něco na oživení kořínků..mám čím dál řidší vlasy..díky za rady
Nevěřte žádným zázračným vodičkám a šampónům. Není to prostě pravda. Je to stejné, jako třeba zázračné krémy, kterým si ženy mají mazat poprsí, aby se jim zvětšilo. Je to všechno na nic, jen to má naivům vytahat peníze z kapes.
Ubývání vlasů má, kromě jiných faktorů, svůj původ i v dědičnosti. Jak dlouho měl Váš taťka vlasy? A děda?
Nic si z toho nedělejte, postihne to prostě řadu mužů a nedá se s tím nic dělat. DŮLEŽITÉ JE TO, CO MÁTE V HLAVĚ, NIKOLIV NA HLAVĚ.
Jeden můj plešatý kamarád na to měl takové svérázné přísloví: POŘÁDNEJ CHLAP ZPLEŠATÍ SÁM, JEN SVINĚ SE MUSÍ OPAŘIT!
Tak si z toho nic nedělejte, záleží na povaze, chování, přístupu k ostatním lidem. Určitě budete atraktivní i s menším počtem vlasů. Je to všechno o něčem jiném, ne o bujné kštici. Jaga.
Pokud nemáš nějaké kožní onemocnění, nepomůže ti nic - žádná ´zázračná´ vodička neexistuje, přípravky takto inzerované mají jediný ´účinek´ - přesun peněž z kapsy chlapa na konto prodejce a výrobce "něčeho"...
Vítej do ´klubu´...
Resp. - jedno řešení je - vlasové implantáty - ale nejde o jednorázové řešení (musíš implantaci opakovat), dělá to málokterá klinika - a ta cena, vůbec není ´středoevropská´...
Zdravím. Není na to nic. Nezbývá, než se s tím smířit a zvyknout si. Rozhodně nevěřte žádným zázrakům, které slibují přípravky, po kterýcj Vám kštice znovu naroste. Jsou to jen taháky na peníze. I s pleškou se dá žít a mužům to neubírá na atraktivitě. I kdybyste měl hlavu jako koleno...Vždyť jsou to jen vlasy. Já vím, že to pro Vás třeba nepříjemné, ale nepozorujte se tolik a hlavně žádný mindrák k vůli tomu nemějte. Holt geny jsou geny a ošidit se to nedá..Každému je nám dáno něco jiného. Mějte pěkný den a nedělejte si proto vrásky...
Ja zase slysel vysoke celo, v kalhotach delo.
Vykasli se na to, az te plesky bude vice, vem si strojek, ziletku vyhol si leou hlavu. Budes zase jiny clovek, ty si zvyknes, okoli si zvykne a dokonce to bude lepsi na udrzu Ne kazdy vydedi obhatou hrivu. Clovek se musi smirit s tim co ma, ikdyz vim, ze se to lehce pise, tezko provadi.
)
Nadruhou stranu je 21.stoleti. Proc by nejake pripravky nemohli fungovat? Asi by to chtelo navstivit kozniho lekara a pak rovnou k tomu holici.
Jak zpívá Mládek, pamatuj, že chlapa dělaj brejle, pleš a břicho., tak si z toho nic nedělejte
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.