Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chlupy na břiše po oholení

Od: netopyr123 odpovědí: 17 změna:

Dobrý den, jednou sem si z blbosti oholil chlupy na břiše a teď jsou černé a nepěkné, co se s tim dá dělat? přejde to někdy?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

technoman*
hodnocení

4x

No to byla teda opravdu blbost. Já nevím co je to dneska za divnou módu. *ee*Za chvíli si my chlapi snad budeme dle "módy" holit i prdel. Tyvole ser na to a nic s tím nedělej. To je snad normální že ti rostou chlupy, ne? Jseš chlap, nebo snad holka? *smich*Já jsem taky chlupatej mám je tmavý a hustý . Mojí bývalý přítelkyni se to moc líbilo*pusa* a furt chtěla abych chodil rozepnutej.:-P*smich* Jako oholit si hruď nebo břicho a vypadat jako myší holátko? Pak to bude dorůstat a bude to škrábat, jako fousy. Fůůůůůůj!*bzum*Du blejt, velebnosti.*blee*

bena*

Velice dobře napsáno, chtěl jsem napsat téměř to samé. Třeba když vidím kolem, jak někteří mí vrstevníci {15,16...19} se holí všudemožně krom tváře, tak je to do nebe volající. prostě hnus. Dávám bodík.

*palec*Souhlas a bod... škoda že není víc chlapů s tímto mužným názorem, kdo se má na ta holata dívat *bzum*

hodnocení

1x

Jasně že jsou tvrdé. Protože jsou krátké. Tak se zdají být tvrdší než dříve. Až dorostou do půvotní délky, budou akorát. *hi* Budou fajne a pjekne!

hodnocení

0x

Myslim, ze neprejde, odholil jsi jejich nejtensi cast, proto ted vypadaji tmavsi.

terezasistkova*
hodnocení

0x

Myslím, že toto nepřejde nikdy. Řešení vidím v tom se s tím smířit najít si protějšek, kterému to nebude vadit :)

kaaceenkaa
hodnocení

0x

Každej chlap má přece chlupy na břiše :D a nebo si holej prsa i břicho zastřihovačem :) horří by to bylo s chlupama na břiše u ženský :)

eulalie*
hodnocení

0x

Ale no tak, copak je to tak strašné ty chlupy na břiše, jste-li kluk, muž, pán? Jooo, kdybyste byla žena, neříkám, to byste asi dvakrát do stropu neskákal, ale ve vašem případě bych z toho nedělala tragédii. Většina mužů je chlupatých. A ti, co nejsou, tak to asi holí po vzoru diktátu kosmetických nadnárodních podniků a poslední módy.

netopyr123
hodnocení

jsem kluk a je mi 15

cibuk*

netopýre,bud rád že tom nemáš jinou srst.Víš kluci se ti třeba smějí,ale ve skrytu duše ti třeba závidí,že nevypadají mužněji,jako ty.Když to budeš holit ,tak to bude horší a budeš je mít silné jako dratve.Kdyby jsi viděl jak vypadám já.Sice již pelichám a jsem bílý jak děda Mrazík,ale také jsem byl jak čert.Od kotníku přez pindase,až na hrud.A chodil jsem v létě také bez trika,chodil se koupat a babču jsem si také našel bez problému.Nesmíš na to upozornovat a nějak schovátat.Bud nad věci.Vítám tě mezi opravdové chlapy!*mala*A když některá dívka nad tebou ohrne nos,tak ji nech být,má jiné představy o mužským.Přijde jednou ta pravá,která ti to pak bude natáčet na její jemnoučké prstíky,bude ti to se zalíbením česat a ty se tomu budeš jen chechtat,protože ti to bude dělat dobře.

netopyr123
hodnocení

ale problém je právě v tom že sem si je jednou už z blbosti oholil :D

cibuk*

No blbost to byla,ale v tvém věku se to omlouvá,ted to již nedělej.Ještě ti něco povím.Kluci kteří mají již vousy,ochlupení,tak by raději,kdyby to neměli.Ty co to nemají, tak se stále koukají do zrcadla,zkoušejí se holit a hledají pomalu lupou každý chloupek.A když se dívky zeptají jestli se již holí,tak vehementně tvrdí,že ano.Stále se pak otců vyptávají,kdy již bude mít vousy.U děvčat je to podobné.Ta která má již menstruaci a začínají ji prsa,tak by raději to zastavily.A ty co ještě toto nemají,tak raději tvrdí,že to již má,kupojou si takové pidi pásky na prsa, jen aby vypadaly dospěle.Hlavně se tím netrap a nestyd se.Jakmile to budeš nějak maskovat,zakrývat,tak se každý bude dohadovat,co asi máš za vadu na těle, když to kryješ a budou vědět ,že ti to vadí a vysmívat se budou tuplem.Když budou vidět,že ti to nevadí,přestanou.Vím co ti radím,můj vnuk podobné problémy na hrudníku.Pak přestal se stydět a byl uplně v pohodě.Nevšímal si hloupých poznámek a nakonec přišel za mnou a říká:dědo kamarád chce vědět jestli neexistuje nějaký lék,aby vousy a chlupy rostly rychleji.Tak vidíš.Nikdo není spokojen s tím co má či nemá.

Koupil jsem si holení

a večer místo školení

...

eulalie*

No tak si z toho nic nedělejte, že vám na břiše rostou chlupy. No a co? Aha, vám se smějí ve škole, že. Ale to je jen pokroucený pohled moderního člověka na mužské tělo. To totiž ve většině případů bývá opravdu zarostlejší silnějšími chloupky, holt jste chlap a máte v sobě testosteron. Za mě - lysí mužové bez jediného chloupku na těle vypadají tak nějak zženštěle.

hodnocení

0x

Neviem, aku velku plochu si si oholil, ale nevidim v tom problem. Tieto nechaj podrast a potom ich povytrhaj. Miesto nich ti narastu nove a tieto uz nehol. Tu trochu bolesti vydrzis.

technoman*
hodnocení

0x

Kam ten svět míří! Vytrhávat, depilovat...Já mám chlupatej hrudník i břicho od ZŠ, na střední se mně z legrace kluci ptali proč nosím pod mikinou ještě kožich*smich**haha*. Prostě jsem na ně a ty jejich kecy s*al.

petr25
hodnocení

0x

Ja si holim podpazi, a hrudnik a bricho si nechavam depilovat voskem. Je to super a me holce se to libi. Takova cukrova pasta se da i doma vyrobit na nete je spoustu navodu na to. Tak to skus s tim vytrhat a pak ti budou rust jemnejsi. Ja radim dej si to vytrhat jenom to nehol.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]