Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dostat menstruaci?

Od: kaaceenkaa odpovědí: 8 změna:

Potřebovala bych poradit. Dlouho se léčim s nepravidelnou menstruací a tím, že nemůžu otěhotnět. Před 2 měsíci jsem byla na profukování vejcovodů, poté jsem to 2krát normálně dostala. A ted zase ne, těhotná nejsem, bolí mě strašně podbříšek a cítím že bych to měla dostat ale pořád nic. Nmeáte rady jak to "protrhnout" abych to konečně dostala?

Jsem z toho nešťastná :( doktorka by mi zas píchla injekci. Tělo ví že to má dostat ale nejde to.

Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Zkuste se od toho psychicky oprostit. Jako není to samozřejmě žádné řešení, ale tím, jak usilovně na to pořád myslíte, tím si tu menstruaci nepřivoláte. Berte to také tak, že i psychika ženy má velký vliv na pravidelnost menstruace, stačí nějaký malý stres a už je tu zpoždění. A vy jste ve stresu asi neustále. A jste si jistá, že opravdu nejste těhotná?

kaaceenkaa
hodnocení

Ano jsem, dělala jsem si test a mám příznaky přesně takové jako kdybych to měla dostat. No uvidíme :(

eulalie*

Ty testy nejsou vždy průkazné. Někdy ukážou těhotenství až později. Možná, že nejlépe byste udělala, kdybyste si zase zašla pro tu injekci k lékařce. A co se těhotenských příznaků týká, někdy je můžete lehce zaměnit za přicházející menstruaci, která ale už nepřijde. No, ale nechci vám dávat falešné naděje. Co takhle zkusit to červené víno a horkou koupel?

kaaceenkaa
hodnocení

Zkusim to večer :) děkuju moc za rady :)

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Babská rada: svařit červené víno a horké vypít (ale musí ho být hodně). Nemůžu posoudit, jak to funguje na přivolání menstruace, ale já při "tom" víno nepiju, protože bych asi vykrvácela *smich* - s tím zkušenost mám ;)

terezasistkova*
hodnocení

0x

Mě se už dvakrát stalo, že jsem to dostala mnohem dříve když jsme byli na nějakém koncertě a já si dala pár sklenek červeného vína a pak jsem ještě pohopsala před podiém a bylo to hned :-D

hodnocení

0x

Já si myslím, že byste měla nakouknout do zdravotnického střediska a poptat se, kde a kdo dělá metodu paní Mojžíškové. Nebo poklikat a pohledat na netu. ;)

hodnocení

0x

Chce tomu predbihat,podporit zlazy z vnitrni sekreci spravnymi doplnky a zajit na endokrynologii a nechat se celkove vysetrit.Zajistit prisun mineralu a vitaminu a obcas nejakou ocistnou kuru.vim o cem mluvite.cely zivot me to zlobilo a treba 2-8tydnu zpozdeni,ale priserne zle,dokud neprisla.Na konec se jm hodil do kramu muj vek,ze uz v prechodu a neuspesne jsem se branila,ze to takhle mam od 20.Ted co mi prisli na nemoc hypofyzy a po lecbe a doplneni spoustu vitaminu,mineralu a take jod na stitnou zlazu,tak mi cyklus slape jak hodinky.ono je spoustu neprobadano.Presto,ze na souvislosti nevideli nic,ja vim,ze od te doby jsem v tomhle ohledu zase normalne.Co by vam mohlo prospet-uzivani chlorella pyredonoisa ,ale cista,bez jinych primesi.Je draha,velke baleni 1400kc,ale prospeje uplne kazdemu,kdyz si ji jednou za cas dopreje.Jezte cervenou repu,brokolici a jinou zeleninu,lepe strouhanou.To jsou veci,ktere jsem se musela v posledni dobe naucit a je lepe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]