Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kniha od Pierre Franckh

Od: evates* odpovědí: 2 změna:

Jde mně o knihu od výše uvedeného spisovatele Jak si správně přát. Říkala mně o tom jedna paní, že jí to dost pomáhá při svých problémech, ne že by jí to úplně vyřešilo nějaký problém, ale naučila se, aby tím moc netrpěla a má víc síly to vyřešit. Nevím, jestli to píšu trochu srozumitelně, ale proto se ptám, jestli jste to někdo četl, jestli by mělo cenu si tu knihu koupit. Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

2x

Evates, pan Franck píše srozumitelně a pochopitelně. Sama mám od něho doma knížku "Přejte si jednoduše a úspěšně". A můžu z vlastní zkušenosti říct, že to "funguje". :)

evates*
hodnocení

Děkuji, to jsem chtěla slyšet, koupím si ji*hej*Hromadí se mně dost věcí,:( na které by mohla platit kniha. Snažím se dělat srandu, ale moc to ode mě nejde. Děkuji, Eva.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]