Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit jaký byl den v týdnu x let zpátky

Od: mupek* odpovědí: 14 změna:
Dá se na internetu zjistit třeba 40 let pozpátku jaký byl ten den v týdnu? Neznám den narození.Dík. Mirek.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
mupek*
hodnocení

Díky moc.Ale já jsem ročník 1955 a kalendář končí rokem 1957. Přesto Vám dík. Mirek
mupek*
hodnocení

Pro strejc. Díky Vám. Holt neumím ješté pořádně hledat.Ahoj Mirek

binka*
hodnocení

0x
Napsala jsem do google vyhledavače - DATUM NAROZENÍ DEN V TÝDNU- a na druhé straně pod titulkem ´´Od nepaměti se lidé snažili změřit a zaznamenat běh času ...je taková tabulka na výpočet. Bohužel sem neumím tu adresu překopírovat ...

milandurina
hodnocení

0x

Dobry den,chchěl bych zistit jaký byl den 22.7.1960 a 2.8.1980 moc děkuji.

22. 7. 1960 byl pátek a 2. 8. 1980 byla sobota. Od roku 1980 lze data najít i ve Windows.

daniela1
Nejen od 1980...

Kde je ve Win starší datum než 1980? Fakt nevím. :)

daniela1

Normálně v kalendáři, můžu klidně přeskakovat po desítkách let a vím během chvilky, co kdy bylo a bude, od roku 1900 až po rok 2099.. :) Vzhledem k tomu, kdy byl původní dotaz položen (2008), přemýšlím, od které verze Win tohle jde. Od 7 výš to jde určitě (přiložený screen je právě z Win 7 Pro), ve Vistách by to mělo jít taky.

A skoro bych si byla jistá, že i v XP jde jít dál, než jenom do 1980. Je možné, že na starších verzích určitě nějaké omezení bylo, ale už si nepamatuji, který rok byl "první". Tohle se hodně řešilo v souvislosti s Y2K. :-D

Jak zjistit jaký byl den v týdnu x let zpátky
V sedmičkách mě za 1980 nepustí. :)
daniela1

No tak máme asi "jiné sedmičky", co jinak k tomu napsat, když se v kalednáři dívám na pondělí 1. ledna 1906. :)

tomas11*

pro Clayman

též W7pro a pustí mne to, tak to je zajímavé

hodnocení

0x
Zpět až do roku 1901 to umí každý smartphone v kalendáři.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]