Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Most na pláži ve vranově nad dyjí

Od: kaira odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

o prázdninách se chystáme na dovolenou na Vranov...Z dřívějška si pamatuji, že na vranovské pláži byl nad řekou most,který byl zpoplatněn. Je tento most stále zpoplatněn? Pokud ano kolik se za přejizí platí popř. lze koupit nějaká pernamentka?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

1x

Pochazim ze znojma, a po moste se dostanete pesky bez problemu z plaze k prehrade a dale k vesnici. Auto na most nesmi, ale na plaz se da prijet i druhym smerem od vesnice Stitary. Prechod po moste sam o sobe nijak zpoplatneny neni, parkovani u nej take ne, ovsem vstup na plaz uz ano.

hodnocení

0x
fakt si vybavují zpoplatněný most. jestli si dobře vzpomínám, tak je tam taková klenutá lávka pro pěší od přehrady na pláž, tam ale auta ani jiná vozidla nesmí. pak je most přes hráz, ale myslím, že ten taky zpoplatněný není, platí se tam tuším jen za parkování. no a pak už mi vychází až most pod Bítovem, ale ten je daleko a taky gratis.
doplněno 29.06.11 08:21:

já nemůžu psát odpovědi na telefonu, nějak mi to žere písmenka, ach jo. třetí slovo textu mělo být NEvybavuji.

Vložený text v jedné odpovědi vypadá, že se tam fakt inkasuje. Letos jsem tam nebyl, ale několik let dozpátky (vloni, předloni, tři roky tomu nazad) jsme po lávce pokaždé courali, turisti se na ní fotili a nikdo po nás nic nechtěl,

kaira
hodnocení

Pamatuju si,že to byl most jen pro pěší a kolem spoustu restaurací a obchodů...bude to asi ten od přehrady na pláž a opravdu se tam kdysi platilo...

des*

Platí se ,tady je to přesně ycvp.webz.cz/...

ladinpraha*

Jedná se o nový most od hráze na pláž. Ale já když jsem se naposledy chtěl dostat z hráze na pláž, tak to šlo jedině parníkem. To tam ještě žádný most nebyl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]