Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
navštěvuji gymnázium a mám otázku, chtěla bych dát květinu jedné naší učitelce (matika, fyzika). Sice to není naše třídní učitelka, ale příští rok jí již nebudeme mít, no a já bych se jí za to, že do nás vložila tolik energie chtěla odvěčit Zítra budu kupovat kytku, ale jakou ... Přimýšlela jsem nad růži, ale jakou barvu červenou nebo nějakou jinou. Učitelka je mladá cca 25 let, jsme její první třída. Nebo klasický karafiát, ale ten se mi zdá celkem morbidní. Já nevím, jakou zase jinou, hlavně nesmí být moc drahá. Udělá vůbec učiteli kytka radost, nebo má radost z toho, že za ním/ ní zajdu a řeknu děkuji, že jste mi to dé hlavy něco narval/a ... samozřejmě přeneseně. Díky za názory, postřehy a odpovědi.
Zdravím, kytička určitě potěší. Jestli není třídní, určitě jich nebude mít tolik a o to větší radost bude mít. Zkuste vybrat třeba podle květomluvy - např. ceske-kvetiny.cz/..., ale tyhle jsou spíše pro milence - aspoň pak předání můžete doprovodit zasvěceným komentářem. Mimochodem, já kupovala gerbery (náhodou). :D
Jinou ožností je koupit bonboniéru, hrneček... Záleží, jestli chcete jednorázový dárečk nebo dát památku.
Nebo, letos jsem viděla dost lidí, co darovali sukulent nebo kaktusek, to je trvanlivá kytička.
Nebo mě ještě napadá tzv. kvetoucí čaj...
Díky moc, za tipy ... jo bezva odkaz. Takže pro mě připadá v úvahu gerbera (vypadají krásně) nebo ta růže ... Ale uvidím v květinářství, třeba mě zaujme něco jiného Cenou bych se chtěla vejít tak do 80 Kč. Jinak jak mám uchovat květinu do druhého dne, aby byla co nejhezčí? Do chladu a temna? Vodu do půlky vázy, nebo jen na dno? Pomohou prášky, co k té kytce prodávají?
Díky za rady, no nakonec jsme koupila růžičku - bílorůžovou s nějakým tím zeleným okolo ... no snad jsem udělala dobře, teď si jen nějak připravit nějakou řec, ale to bude, já jsem totiž hrozná trémistka , no snad se to povede. Jo tu růži jsem dala na záchod, je to toiž nejchladnější a nejtemnější místo v bytě. Paní mi dala ten prášek na to, aby to vydrželo, ale zatím jsem ho tam nedala, ani nevím kolik. Co myslíte mám růži šimko zastřihnout? Paní v květinách mi ji zastřihla rovně
. No stejně počkám na taťku, nemám nůžky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.