Nejste přihlášen/a.
Nemuze to byt po antibitikach? Po nich se detem kazi zuby pomerne hodne... jeste me napada syndrom medovych zubu, ale to by byly do hneda, ne cernocerne. Zalezi, co maly ji a pije, jestli same sladkosti a sladke stavy typu Jupik, neni se mozno divit ani tem kazum. Nekteri lide k nim maji sklon holt uz jako male deti.
Nikdy jsem nevidela ani neslysela, ze by prvni zoubky mohly byt cerne a male kvuli rustu... pokud je cvalik a vite, co a kolik za den sni, dosadte do vzorce Tyhle zuby mohou byt zacatek, za rok dva muze mit cerny cely usmev, nicmene - v nejake treti tride jsem mela spoluzacku, co mela cerne a jakoby vyzrane komplet cele zuby a vsichni jsme se ji smali... jenze pak ji vypadaly a narostly druhe, pekne, bile a pravidelne. Ovsem jako mala si denne dopravala sladkosti. To vsak neni duvod, proc maleho cpat sladkym... nejagresivnejsi jsou prave ruzne jupiky a podobne sladke stavy.
Aha...tak to jsem jeste nevidela
jj na mlecnaky se musi pockat, az proste vypadnou, smula. Ale nekdo si cisti zuby trikrat denne a ma je samy kaz, holt prostredi, dedicnost, dispozice
Ahoj, je to po antibiotikách, můj syn (4 roky) má přední zoubky přesně takový, černý a jako pahýlky, po narození jsme byli dlouho na dětské JIP, antibiotika do něj pumpovali pořádně a lékáři mě na to i upozornili. Přesto jsem ráda, že to skončilo jen černýma zoubkama. Ale udivené pohledy všech co si všimnou, popř. i dotazy mě dokážou vždy vytočit...
Pred prorezanim to prakticky neni mozne, protoze na zoubky nepusobi vnejsi prostredi. Max. z tech ATB, ale to take ne, protoze cerne zoubky mi mohly do dasni zanest infekci.
U těch antibiotik - asi záleží v jakém množství, jak silné a v jakém věku. My jsme putovali na JIP hned po porodu, a malej byl na kapačkách fakt dlouho, aby přežil, dostal hned několik druhů najednou, ale fakt je, že jsem tomu asi přidala kojením (1,5roku a předtím jsem již kojila dcerku) a protože mi chyběl vápník,(a určitě i další důležité prvky) muselo to ty zoubky dodělat. K zubařce chodíme pravidelně, taky mi řekla, že to je po antibiotikách. Ale určitě to může být u vaší kamarádky úplně jinak..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.