Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fleky pod prsteny

Od: ok* odpovědí: 17 změna:

prosím vás o radu, začaly se mi dělat pod prsteny(zlato) na prstech tmavé fleky, může to být způsobené nějakou nemocí?

děkuji za odpověď

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

Pokud začne špinit zlato, může (ale nemusí) to být příznak začínajícího závažného onemocnění. V každém případě by to chtělo důkladné vyšetření.

pt®
hodnocení

0x

"ok", múžete mít alergii na kovy, bohužel i na zlato /14 karátové/. Zkuste zajít k lékaři. - stařenka

krkovicka*
hodnocení

0x
Může to být krevní hematon z důvodu těsnosti prstenu.

hodnocení

0x

Typoval bych, ze nejde o zlato, nebo pouze velmi nizkokaratove a proto to spini...

...a nebo se Ti poti ruce a je to jednoduse spina pod prstenem.

ok*
hodnocení

je to snubní prsten, a dělá se mi to občas

martinaa*

Alergie by to byt nemela, to by svedilo, mokvalo, bylo podrazdene. Tez se priklonim k tomu, ze zlato zrejme "pousti", u mamky jsem to videla nekolikrat, u levnejsich zlatych prstynku.

ok*
hodnocení

dyt ten prsten mám 9let od svatby, a začalo se to objevovat až za poslední měsíce

martinaa*

Zlato je v kazdodennim kontaktu s potem, vlhkem, horkem, zimou atd atd. Kazda vec se casem opotrebovava a muze se chovat jinak, nez drive:) Nejlepsi radu Vam da zlatnik;)

buss
hodnocení

0x

Bude to asi nějaký šmejdík než zlato. Odolná vrstvička se otřela ...

ann*

Tak s tímto se dá souhlasit a nebo s největší pravděpodobností zařazujete činnost a nebo čistící prostředek, který má v kontaktu se zlatem tento efekt!

ok*
hodnocení

jste blázen? šmejd?

dyť prsteny stály 4500,- se vzpamatujte

cibuk*
hodnocení

0x

Může to být skutečně nějakou změnou v těle.Nejste těhotná?Neprodělala jste nějaký zánět?Ale také to může být jen tím zlatem.

hodnocení

0x

Naprosto souhlasím s "ladinpraha",skutečně se jedná o příznak nějaké závažné nemoci,proto ihned navštivte lékaře!Nechci konkretizovat,bylo by to na dlouhé povídání!Hodně štěstí.

ok*
hodnocení

no je pravda že se blíží "měsíčky"

cibuk*

No když nedostanete menstruaci,tak je to jasné.Budete*houpy*.A když je dostanete,tak to bude něco jiného,že:)?Tak si potom zajděte k lékaři.

doplněno 28.06.11 21:12:

Takže bejby nebude.*plac*Ale myslím si že nemusíte být z toho nějak vyděšena. Jestli se cítíte fit,tak bych to zatím nechal plavat.Víte jít k lékaři a říci mu,pane doktore špiní mi prstýnek,jsem asi nemocná, tak to by asi nebylo ani pro vás jednoduché;).Jen kdyby jste měla zdravotní problémy to by bylo něco jiného.Počkejte nyní až po menstruaci ,jestli se to třeba nezlepší.

ok*
hodnocení

hodnocení

0x

Mi to dělá také. Když mi něco je, černá mi zlato a černí i kůži. Nikdy to však nebyla nemoc na ležení nebo pro lékaře. Jak přišlo, tak odešlo. *jasne* Myslím si, že pot je agresivnější než normálně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]