Nejste přihlášen/a.
prosím vás o radu, začaly se mi dělat pod prsteny(zlato) na prstech tmavé fleky, může to být způsobené nějakou nemocí?
děkuji za odpověď
"ok", múžete mít alergii na kovy, bohužel i na zlato /14 karátové/. Zkuste zajít k lékaři. - stařenka
Typoval bych, ze nejde o zlato, nebo pouze velmi nizkokaratove a proto to spini...
...a nebo se Ti poti ruce a je to jednoduse spina pod prstenem.
Alergie by to byt nemela, to by svedilo, mokvalo, bylo podrazdene. Tez se priklonim k tomu, ze zlato zrejme "pousti", u mamky jsem to videla nekolikrat, u levnejsich zlatych prstynku.
Naprosto souhlasím s "ladinpraha",skutečně se jedná o příznak nějaké závažné nemoci,proto ihned navštivte lékaře!Nechci konkretizovat,bylo by to na dlouhé povídání!Hodně štěstí.
No když nedostanete menstruaci,tak je to jasné.Budete.A když je dostanete,tak to bude něco jiného,že
?Tak si potom zajděte k lékaři.
Takže bejby nebude.Ale myslím si že nemusíte být z toho nějak vyděšena. Jestli se cítíte fit,tak bych to zatím nechal plavat.Víte jít k lékaři a říci mu,pane doktore špiní mi prstýnek,jsem asi nemocná, tak to by asi nebylo ani pro vás jednoduché
.Jen kdyby jste měla zdravotní problémy to by bylo něco jiného.Počkejte nyní až po menstruaci ,jestli se to třeba nezlepší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.