Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Manželka o mně přestala jevit zájem

Od: dino* odpovědí: 26 změna:

Dobrý den

Chtěl bych vědět váš názor na moji situaci a asi i radu. S manželko jsem ve vztahu 11let s toho 6 let manželé. Máme 2 děti (5,2).

S manželko jsme si žily spokojený život i co se sexuální stránky týká. Asi 2 roky zpátky si nechala po dětech zvětšil prsa. S tím se zvedlo i její seběvědomí což mně dělalo dobře. Před rokem a půl se zamilovala do nějakého itala přes facebook který jí lichotil a chválil jak je krásná. V době její zamilovanosti jsem byl bezradný a její chování bylo neůnosné. Absolutně se mnou nechtěla komunikovat a ani dotknout jsem se nesměl. Pak se mně svěřila a byl to docela šok, odpustil jsem jí to a za 2 měsíce nato jsem zjistil další její komunikaci s nějakým klukem. To už mně vytočilo a začal jsem jí hrozit rozvodem. Na rok se to uklidnilo a teď je to zpátky. Jsem jí úplně lhostejný a když chci po ní sex, tak mně řekne ať si na něj někoho najdu. Na 100 procent vím, že s nikým nekomunikuje. Se vším jí doma pomáhám. Mám docela namáhavou práci a když přijdu, tak se starám o děti a s bytem jí taky pomáhám. Když odcházím do práce, tak mně ani pomalu neodpoví na pozdrav. Když se jí zeptám co se děje, tak řekne nic a že se nemám starat. Už nevím co dál a zvažuji, že si opravdu někoho najdu ale kvůli dětem zase nechci.

Děkuji za případné názory. Ještě věk Já 31, manželka 28.

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ann*
hodnocení

6x

Mnoho žen to na plnou pusu neřekne, ale podle mě se s Vámi nudí a má Vás takzvaně jistého!? Cítí se na koni a vy jste ten kůň co dělá, co ona řekne! Toto moj psaní Vás asi nepředělá, ale, z vlastních zkušeností musím napsat, že kdyby mi partner doma se vším pomáhal, , já byla "jen na mateřské s dětima", a když by jste přišel domů a chopil se úlohy matky Vy. Tak by jste mi taky přestal ... "vonět" Tou "vůní" myslím něco, o co se snažím ucházet, co mi za to stojí, k čemu vzhlížím, to co mi imponuje a ne babochlapa, co o sebe nechá i kolo opřít. Jste chlap, a myslím, že ženy obecně vyžadují chlapa chlapa než chlapa babu ;) aniž si to občas uvědomují a neumí to popsat. Na její názor se neptejte, nebuďte jeko ženská a neptejte se jí, co se děje, ... zajděte s kamarádem či kamarádkou občas na kafe ci za sportem a zůstaňte jí trochu záhadný v tom, kam chodíte. Pokud toto zvládnete, tak Vám "garantuju"?! že ji máte zpět. Pokud tedy k Vám žena již nezískala určitý odpor a nechuť *vezen*

martinaa*

Vite, sice zenska jsem, ale i z vlastni zkusenosti muzu potvrdit, ze zenska proste neni spokojena s nicim a nikdy:D Kdyz ji pomaha, zajima se, stara se, chce ji byt nablizku - tak je babochlap a neni ten spravny muz. Kdyz zacne chodit do hospoedy s kamarady, doma nepomuze, nic neudela... tak bude zase za hovado:)

nikl*

To me pripomelo mu oblibeny vtip i kdyz dotycny tedy neni gauner:D

Tak prej ses rozesla s tim gaunerem Karlem?

No jo, to nebylo k ziti, ted jsem s Hoznou.
To je neco uplne jineho. Normalne doma uklidi, umi se postarat o deti, tuhle dokonce uvaril...
Ja ti ted mam casu.
A tak co s tim casem delas?

No chodim sukat s Karlem...

martinaa*

To je ze zivota:D Zensky si vubec nevazi fajn chlpu, co by je na rukou nosili, pomahaji doma, o deti se staraji a tak. Cim dal tim vic zensky zacinaji hledat ty prave "chlapy", co prijdou z prace, rozvali se na gauc, poskrabou se v rozkroku a pusti telku. Vecer vstanou, zenskou poloznasilni (pac ji se neptaji), a treba ji u toho jednu dve flaknout, aby byla poslusna. Nebo si najdou notorickeho devkare, vsak on se po svatbe zmeni. ... a zenska za takovymi prileze znovu a znovu...

olaf71*

to je trefné, má recht

bary

jsem úplně ve stejné situaci, jako ty a tento názor, je opravdu pravda... Bohužel... Snažíme se být hodní, ale je to špatně...

barbakan*
hodnocení

4x

Kopni ji do řiti!

hodnocení

4x

Přidávám se k barbakanovu názoru. Nic jiného si nezaslouží. Dětem řekněte, že VŽDYCKY pro ně budete k dispozici (nutno dodržet), a manželku pošlete ... k šípku. Jestli se nechcete rozvádět, začněte se ohlížet po příjemné a rozumné ženské, se kterou prožijete aspoň nějakou dobu přátelsky a láskyplně. O NIC JINÉHO NAKONEC V ŽIVOTĚ NEJDE. Manželka se možná po čase umoudří... a Vy si rozmyslíte, jestli ji přijmete zpátky. Teď je hlevně potřeba, abyste si něčím zvýšil sebevědomí Vy, a hlavně aby se v tom rumrajchu neztratily děti.

kritik*
hodnocení

3x

Jak víš na 100%, že s nikým nekomunikuje? Nikdy to s jistotou nevíš, jen si to myslíš. Zkušení záletníci ví, jak to utajit a ty nezjistíš nic.

Ona se nudí. Ty jsi hodný pejsánek, který ji se vším pomůže a ona má čas na kraviny (facebook atp.). Na kraviny, protože je to kráva, promiň, je to tak. Neváží si tvého férového přístupu. A její nové KoZy jsou pro ni střed vesmíru.

Jsi s ní ve vztahu od jejich 17 let. Jak romantické... jako z filmu. Má pocit, že si málo užila a snaží se to dohnat. Nebo s tebou vstoupila do manželství proto, že měla malé sebevědomí a myslelal si, že lepšího již nesežene. Teď má zvedlé (zvětšené) sebevědomí. Bohužel její sebevědomí předběhlo inteligenci.

Jsi pod pantoflem a těžko se z té role budeš hrabat ven.

Kritiky od Kritika máš dost *bum* Teď jak z toho ven.

Nebuď pejsánek. Ty vyděláváš peníze, starost o domácnost nech jí. Připrav se, že bude řvát jak kráva :) Vydrž to. Věnuj se pouze dětem. Bude milá, bude sex, můžej jí pak vyjímečně pomoci v domácnosti. Kytky jí kupuj jen k narozeninám a svátku. Když ti řekne, že si máš někoho najít, hned se seber, dobře se obleč a jdi někam pryč a neříkej kam. Vrať se dobře naladěn, aby nevěděla, co si má myslet (hlavně ji pak neříkej, že jsi byl sám v kině). Pokud začne žárlit, zřejmě si tě začne všímat (pokud o tebe stojí). Pokud o tebe nestojí, někoho si bez mrknutí oka najde a urychlíš rozchod, který by dříve nebo později stejně nastal.

Můžeš doufat, že se to změní až nastoupí do práce. Bude mít víc povinností a nebude mít čas na kraviny.

Přál bych ti, aby se z tvé "pubertální" manželky stala dospělá rozumná žena, tak jak si to přeješ. Dávám ti šanci 55% Pokud se to do roka, maximálně do dvou nezmění... udělej tlustou čáru a začni nový život bez ní.

romina*

Dino, na 100% souhlasím s Kritikem! T o, že jí máš rád, to chápu, ale ona Tebe nejspíš ne! Myslím, že jsi pro záchranu vztahu udělal dost, ale to nestačí, protože to musí chtít oba dva. Tvej ženě jsi volnej, to Ti snad dala už dostatečně najevo. Nejspíš je dost rozmazlená a má všechno. Zájímají ji vůbec Vaše děti? Vždyť je to sobecký a nezodpovědný, nechávat starost o děti Tobě a honit na FB chlapy.Nezaslouží si někoho jako jsi Ty, potřebovala by někoho, kdo by jí ukázal, kdo je doma pánem! Třeba by se pak probrala, anebo taky ne. Každopádně, ten konec mezi Vámi je stejně na spadnutí! Určitě Ti to nepřeji, spíš bych Ti přála, aby dostala rozum, ale to se asi nejspíš nestane. Těžko říct. Měla by myslet ale na děti, to především! A Ty, mysli po dětech taky na sebe. A když Ti to s ní nevyjde, přej i Ti nějakou moc prima ženskou, tu si opravdu zasloužíš, protože takových chlapů je malo jako jsi Ty!*palec*

hodnocení

2x

jste relalitvě docela mladí oba, ona hledá typuji nějakého postaršího (ne důchodce) chlápka s hodně lovama (viz ten ital) .Vy máte reálnou možnost najít někoho solidnějšího a zodpovědnějšího a neničit si život s někým, kdo o Vás vubec nestojí. Jsem starší než vy, rozešel jsem se také kolem 30tky a po nějakém měsíci jsem byl opravdu neskutečně rád, že to skončilo, a nechápal jsem jak sem mohl být takový vůl, a snášet vše co se ve vztahu dělo. Některé vztahy či svazky mohou být fakt životním peklem. Rozhodujte se ale sám. Problém je i v lidech, že většinou o manžesltví neříkají pravdu a těch šťastných není mnoho, statistiky mluví jasně, i statistiky rozvodů. doba je jiná než dříve a manželství je v dnešní době spíš vyloženě obchodně právní svazek,o lásce to moc není, ale to je jen můj osobní názor,který nikomu nevnucuji.

cibuk*
hodnocení

2x

Dino.Nechala si zvětšit prsa,ale zase se jí zmenšil mozek!A jak víte že nikoho ted nemá?To jí šmírujete v PC, mobilu nebo nějak jinak?To se nedělá ikdyž je to vaše paní.Kdy jste jí vyvedl do kina,divadla,nebo jen tak na procházku?Kdy jste jí řekl že jí to sluší?Kdy jste jí dal kytičku?Kdy jste si celkově udělal na ní čas?Tím, že jí doma vše pomáháte necítí jako pozornost ke své osobě.Starajte se o děti,ale né jako máma ,ale jako faj táta.Budte akční!Vymyslete třeba výlet na kolech,kupte lístky do kina,divadla.Organizujte,třeba se s vámi nudí,chce změnu.Začněte více o sebe dbát,pěkně se strojte,at třeba začne žárlit,at nemá takovou jistotu,že příjdete utahaný z práce a ještě všechno uděláte.Pochvalte ji třeba, že ji to sluší,nebo že dobře uvařila,upekla,dej te jí poznat jinak svůj zájem o ní,než hadrou na podlahu.Do prčic chlape, trochu života do toho umírání.Jestli ji máte rád tak bojujte a nečumte zda je všude uklizeno.Svět se proto nezboří.Řešit to musíte,ale né začít vyčítat,vyhrožovat rozvodem,ale změnou vašeho chování,musíte jí dokázat upoutat na sebe.Ted nemůžete vyžadovat od ní sex,musíte to nějak přetrpět.Začněte jednat a né zase vzít hadru a cídit a občas si do hadry ještě vysmrkat.Víte jistě co má ráda,co se jí zamlouvá co by ráda dělala,podnikala.Ano máte těžké zaměstnání,ale i žena na MD to nemá jednoduché,samé bobínko,kakáníčko,mlíčko,bumbáníčko a já nevím jaké ještě ..áničko.Ale hlavně ji dejte poznat že jí milujete,nebo že ji máte rád a stojí te o ní.

Ne proto člověk na světě,by sám se štastný cítil,leč aby v srdci bližního jiskřičku štěstí vznítil.

martinaa*

Tak to tedy uplne nesouhlasim... pokud zjistil, ze se manzelka, byt virtualne, ku.vi s jinym, tak by se mel snazit on, aby neco zachranil? Kdyz mu rekla, ze na ni nema sahat, nechtela s nim mluvit, na sex mu odpovida "tak si na to nekoho najdi"? Poc by se mel vzdycky o zachranu snazit ten, co miluje vic a dela ze sebe uz tak vola?

Sexualni jiskra se casem ztraci, ale proc ji vzdycky musi kresat ten, kdo je ten "podvadeny" blbec? Kdyz zenskou podvadi chlap, take se docte - tak se obliekej do sexy pradla, vic se maluj, doma nechod v teplacich, at se snazi... svazek by mel byt v dobrem i zlem, bez ohledu, co ma ten druhy na sobe, notabene kdyz je zenska na materske a na nejake oblekani a liceni neni kdy. Ja doma chodim zasadne v kalhotach, v sukni ci satech se mi spatne sedi i uklizi. Doma se nemaluji, pritel ma rad mou prirozenost a nevidim jediny duvod, proc na sebe kazdy den nutne placat ten bordel:) Ne kazdy den vymyslim program, nekdy jsem proste moc utahana, jindy se mi proste nechce nic delat. Holt kazdy chlap si nebere vyfintenou slecnu, aby se mu doma promenadovala, ale treba i normalni holku pro zivot /samozrejme zas to nesmi byt opacny humusacky extrem:))... treba si tazatel myslel, ze ho manzelka bude milovat i nenavoneneho, utahaneho z prace a nekdy neaktivniho.

cibuk*

Jenže ten mladý pán ,jak jsem pochopil chce svým způsobem zachránit manželství.Jinak by nechtěl radu.Asi ji má rád a záleží mu na ní.Jinak by ji prostě vyhodil,nebo by sám odešel.A někdo musí začít,ona to asi nebude.Ted je někde mimo a neuvažuje rozumně,ted má jen myšlenky někde v oblacích.Když to nepomůže ,tak bohužel udělal vše,ale nestačilo to a pak nic jiného nezbude než odloučení.

martinaa*

Samozrejme se snazit muze, otazka je ovsem, zda zena, ktera z nej dela pitomce, parohace a okate na nej kasle, znovu najde cestu k tomu, byt ta skvela a milujici zenska. Kdyby byla nevera a zena si na hlavu sypala popel, pochopila, ze dela chybu, snazila se, ano. V tomto pripade je to vsak spise cekani na zazrak...

dino*
hodnocení

Děkuji za odpovědi.

V kině jsme byly minulý týden a docela často ji chválím, jak jsem na ni pyšný jak dobře vypadá a přibližně jednou za 2 měsíce ji jenom tak koupím kytku. Takže v tom si stěžovat určitě nemůže. Souhlasím s tím, že už jsem se střetl s názorem abych se změnil a začal chodit do hospody. Starat se o sebe starám a když nejsem moc utahaný, tak hodinu denně cvičím. Tak 3x do týdne.

V tom to nebude.

martinaa*

Kdyz sedi chlap doma, je backora a ma jit do hospody. Kdyz sedi v hospode, je alkoholik a ma sedet doma. To same dilema nastava v pripade, ze ma casove narocnou praci - to ma byt vice doma, ale kdyz je vice doma, zase nosi mene penez.

Vasi manzelku pali dobre bydlo a nevazi si toho, co doma ma, je to stare a ukoukane. I kdyby jste se na hlavu postavil, ji nezmenite... pokud ona ve Vas ona sama nechce hledat toho chlapa, do ktereho se zamilovala, proc ji panackovat pred nosem a pretrhnout se, aby si Vas vsimla?

cibuk*

dino,špelunka by to nevyřešila.To by jste jí dal jen další příčinu si najít jiného.A co jinak podnikáte? Neznám vás ani jí.Třeba si vás nezaslouží skutečně.Ale já bych to nevzdával, jestli jen trochu o ní stojíte.Musíte vědět sám co cítíte a co chcete.

eulalie*
hodnocení

1x

No jo no. Zvětšená prsa asi udělala divy hlavně v psychice vaší ženy a ona si nyní myslí, že může dostat něco lepšího než má nyní doma. Proto vás asi odmítá. Přes facebook ji každý chválí, možná na ni letí i mladší ročníky mužů, které ženě by toto nelichotilo? Vás má na háku, asi jste pro ni vzduch a ne moc zajímavý. Sice důležitý, protože chod domácnosti zřejmě běží, jak má, ale jinak naprosto lhostejný. Vaše žena se nezmění, alespoň ne tak, jak byste si představoval. Změnit se můžete ale vy sám. Ve vztahu k ní. Už po ní sex nechtějte, nedoprošujte se jako muž. Dejte je velmi okatě najevo, že ani její zvětšená prsa s vámi nehnout a že by je klidně mohla mít jak balony, ale pro vás to nebude mít vůbec zásadní význam. Chápejte, ona na vás zkouší, co všechno vydržíte a co všechno si necháte líbit, než vám dojde trpělivost. Pokud o ni stále jevíte zájem jako muž o ženu, je jí jasné, že vás stále nějakým způsobem ovládá. Milenku si nenacházejte, k čemu by to asi tak vedlo? K naprostému rozpadu vaší rodiny a ještě byste byl u rozvodu obviněn z toho, že za všechno můžete vy sám. Starejte se dál o děti, ty za to přeci nemohou. Maximálně se občas vykašlete na byt, když není sex, nebude ani pomoc s úklidem. Těžko říci, co stojí za odmítáním ze strany vaší ženy. Chtělo by se říci nějaký tajný ctitel, který nabyl už i fyzické podoby (nejen na facebooku), ale jestliže jste si tak jist, že s nikým nekomunikuje, tak to asi tak nebude.

buss
hodnocení

1x

Vyměnit, co s ní.

pt®
hodnocení

0x

"dino", je to smutné po tolika letech a zvláště, když máte děti. Ale myslím si, když Vás manželka podvedla víckrát, že se to bude opakovat. Napíšu, co se Vám asi nebude líbit, prostě chtěl jste mít doma "kus", ale měl jste vybírat v prvé řadě mámu a hospodyň. Já vůbec nejsem pro rozvody, ale musel byste s manželkou vážně promluvit a rozebrat situaci vás dvou a hlavně dětí, ty vycítí, když není něco v pořádku. Co by bylo s dětmi, kdybyste šli od sebe? Zřejmě jste do vztahu investoval více ze sebe a proto není pro Vás jednoduché jen tak manželství ukončit. Určitě Vám své rady, nebo postřehy napíší i ostatní. - stařenka

nikl*
hodnocení

0x

No ma asi nejakeho milence. Bejt tebou tak bych se s ni rozved. Vubec si te nezaslouzi.

olaf71*
hodnocení

0x

Tak kámo, asi to bude v pr... To, že doma se vším pomáháš Ti fakt nepomůže. Zkus oplatit stejnou mincí a uvidíš,jak bude reagovat.Radí Ti 2x rozvedený *smich*

volvomen*
hodnocení

0x

Má vše tak se nudí...má vás jistého proto u ní nenacházíte žádnou odezvu...starejte se dál o děti jak to děláte do dnes ale začněte se o sebe starat ...vím že je to náročné..ale jděte si něco koupit nového na sebe..voňte se i když jdete na nákup...sem tam si večer vijděte z přáteli...ona začne vnímet že se začne něco dít a uvydíte změnu...hlavně ji nic nezakazujte...zakázané ovoce chutná nejvíce...a rozvod bych řešil jako poslední...

Nedávno se kamarád ocitl ve stejné situaci...udělal to stejně a změna přišla po čtrnácti dnech...Jeho žena se prostě nudila...ale všeho zmírou...

doplněno 27.06.11 19:32:

jsem nečetl ostatní názory ale jak je vidět už někdo odpověděl stejně podobně jako já...

PS : omlouvám se za hrubky už se to nedalo přepsat...*smich*

martinaa*
hodnocení

0x

Souhlas s predeslymi, manzelka z Vas dela vola... a ceka, co ji jeste projde. Nejsem zastancem biti zenskych, ale za tu odpoved "tak si na sex nekoho najdi", by potrebovala par facek, aby se probrala.

Zalezi, jak dlouho si chcete hrat na parohace a blbce. Nekteri pisi - vonte se, nepomahejte... ale pokud jste takovy byl vzdycky, nemente se. Vase zena se zamilovala prave do toho chlapa, ktery tu byl pred 11 lety, kvuli tomu se nemusite nijak menit, a ze prehlizi nektere kvality, to uz je jeji problem...

Citim krasne hanacke nareci, nebo se mylim?

pertl
hodnocení

0x

Nový kozy a co to dokáže udělat *andel* nečekej na nic a udělej co radí barbakan nebo nikl. I když nechceš odejít kvůli dětem ...ale bude to čím dál horší a stejně to uděláš *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]