Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych začít podnikat a že jsem přišel na Vaše stránky,zajímalo by mě jak začít,co bych potřeboval od základu a v čem je v dnešní době nejvýhodnější podnikat...Předem děkuji za odpověď (di) ...Lulu123
Zde bych jeste doplnil, ze pro uspesne podnikani je dobre vedet, ze pri zlate horecce nevydelavaji nejvic zlatokopove, ale prodejci krumpacu.
už to tu několikrát bylo...dle mého v něčem k čemu tě to táhne, co umíš ale takto se ptát je blbost...a co si představuješ pod pojmem nejvýhodnější?Pro každého to může být úplně něco jiného..pro jednoho to je lukrativní obor pro druhého něco co rád dělá apod...každopádně bych v tuto chvíli nepodnikala...zkus si zjistit co umíš nebo co bys chtěl dělat, udělej si případně kurzy začni si shánět zákazníky a když uvidíš že se ti zakázky hrnou třeba pak následně bych to rozjela...mám něco podobného akorát já vím co chci dělat a mám takových nápadů že nevím kde začíttakže nejprve sháním postupný info...a co by tě lákalo jaký obor?K čemu tě to táhne?
"lulu123", zadejte si do "hledaného výrazu" slovo podnikání a vyjedou Vám všechny diskuze na toto téma, možná tam pro sebe odpověď najdete. - stařenka
číst servery, typu
www.Jakpodnikat.cz,
www.podnikatel.cz
business.center.cz/...
www.businessinfo.cz
a zpravodajské servery rubriky, ekonomika, finance, byznys, podnikání, legislativa a podobná synonyma a sledovat příslušné televizní pořady (aby jste se rozvěděli o nových zákonech).
Ty bohužel až v den účinosti se objeví zde: portal.gov.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.