Nejste přihlášen/a.
je pravda že mi zaměstavatel neproplatí volno v pátek, když jsem měla svatbu v sobotu? Bude to neplacené volno?Děkuji
zkuste si toto nastudovat,
máte na dva dny, z toho jeden musí být na den svatby (to je sobota, a druhý klidně v pátek či v pondělí,... (není podmínkou mnou uvedené dny)
doplněno 27.06.11 13:54:náhrada mzdy nebo platu přísluší však pouze na 1 den
takže lze chápat, že si zaměstnavatel může vybrat který den zaplatí? takže bych doporučil rozsoudit na WEb:
zde zadat dotaz daňovým poradcům, nebo již nalézt odpověď v historii.
p. Milane, dobrá odpověď, zřejmě se připravujete na svatbu syna. Jak jste dojeli se skorosnachou do Prahy? - stařenka
pt, stařenko dobře, děkuji za optání...páč já zablodím v Praze vždycky...ale vyhrabu se. Jezdili jsme po Vltavě na lodi s muzikou, a v neděli (včera jsem pro ní byl a opět zabloudil... a projel po dálnici přes tunely až k D1-...
ostatní jedou na letiště a zpět... já si pobloudím a pokochám...
Svatba se neplánuje, (zatím) nikam nespěchají, jen já na dědečka... (ať si prý počkám)-...
P. Milane, tak jste se pobavili. A stačí když budete dědečkem i za deset let, my jsme také dlouho čekali. - stařenka
tady je odpověď:
Nařízení vlády 590/2006 Sb.
Máte nárok na 2 dny, z toho 1 den na účast na svatbě. Pokud byla svatba v sobotu, máte nárok pouze na 1 den. Za ten vám náleží náhrada mzdy.
colcioci, odpověď je z toho odkazu? co jsem dodal?
to je fofr...
doplněno 27.06.11 15:32:je to fofr...
OK, takže je jasno!
Nijak,vdát se v pátek,jak si vzít placené volno v sobotu,když není pracovním dnem,nechápu,to vám opravdu jde o těch pár šušňů zadarmo?Vždyť se vdáváte?Vaše radost?Co si to kazit něčím na co nemám nárok?Je mi z vás na...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.