Nejste přihlášen/a.
Ahoj
zajímalo by mě...
všude píšou jak zhubnout ale co ja když chci přibrat, můžu jíst od rána do večera a nic, ve dvaceti a 185cm vážim nějakych 65kg což je docela málo
je nějaky způsob jak přibrat na váze?
asi nejvíc mě štvou ruce které mám jak špejle
díky za nápady
Ještě před pár lety jsem měl úplně stejný problém, ale kolem 20 roku se to srovnalo a zmohutněl jsem. Dneska, kdybych se stravoval stejně, jako tehdy, už bych měl asi pořádné faldy. Neuděláte s tím nejspíš nic. Máte prostě dobré spalování. Pil jsem 2l coly denně, k obědu 16 knedlíků se svíčkovou, k večeři krkovičku a v noci jsem se dojídal slaninou a rohlíky, a stejně nepřibíral ani kilo. Prostě nic.
Doporučuji sportovat, ať pak máte na čem stavět. (svaly aspoň něco přidají) Zbytku nechte čas.
Můj přítel je taky dost hubený a jí jak prokoplý.Vloni si najal soukromého trenéra s kterým chodil do posilovny a který mu i sestavil speciální jídelníček. Po 3 měsících se mu podařilo přibrat 1,5 kg. Potom byl nemocný a asi 3 kg šly dolů, pak se na to vykašlal. Myslím, že to nebyla rozhodně chyba trenéra, že přibral tak málo, prostě někdo nepřibere a někdo zase nezhubne. Třešnička: Nyní když jsem těhotná, tak přibírá místo mě
Ale rozumím, že vás ti musí trápit, já jsem žena a trápilo mne to cca do mých 20 let. Potom jsem naštěstí trochu přibrala na takovou tu zdravou štíhlost, která se mě zatím drží cca 9 let.
Svého času jsem řešil obdobný problém. Nic nepomohlo, řešení nebylo. Po ca čtyřiceti letech se ukázalo že šlo o systémovou nemoc - hyperaktivitu imunitního systému. Takové možnosti vyšetření dřív nebyly. Také nebyla anabolika, ktrá by to řešila, ale s rizikem nemoci i smrti. Myslím že je víc lidí co jsou hubení a nic s tím nenadělají. Dnes se můžete poradit s lékaři a možná něco zjistí, nabídnou. Jsou různé poruchy trávení a poruchy zrychleného metabolismu - spalování. Ledacos se dá řešit. Je dobré vědět o co jde a jaká jsou vedlejší rizika.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.