Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přibrat

Od: dcsport odpovědí: 5 změna:

Ahoj :)

zajímalo by mě...

všude píšou jak zhubnout ale co ja když chci přibrat, můžu jíst od rána do večera a nic, ve dvaceti a 185cm vážim nějakych 65kg což je docela málo

je nějaky způsob jak přibrat na váze?

asi nejvíc mě štvou ruce které mám jak špejle

díky za nápady

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

metallica*
hodnocení

0x

sice mívám opačný problém:)ale po nekonečném hledání na netu jsem našla super stránku o sportu...je tam snad úplně všechno a vždy tam najdu co potebuju mrkni na www.f-sport.cz

amadeus*
hodnocení

0x

Ještě před pár lety jsem měl úplně stejný problém, ale kolem 20 roku se to srovnalo a zmohutněl jsem. Dneska, kdybych se stravoval stejně, jako tehdy, už bych měl asi pořádné faldy. Neuděláte s tím nejspíš nic. Máte prostě dobré spalování. Pil jsem 2l coly denně, k obědu 16 knedlíků se svíčkovou, k večeři krkovičku a v noci jsem se dojídal slaninou a rohlíky, a stejně nepřibíral ani kilo. Prostě nic.

Doporučuji sportovat, ať pak máte na čem stavět. (svaly aspoň něco přidají) Zbytku nechte čas.

vanilka81*
hodnocení

0x

Můj přítel je taky dost hubený a jí jak prokoplý.Vloni si najal soukromého trenéra s kterým chodil do posilovny a který mu i sestavil speciální jídelníček. Po 3 měsících se mu podařilo přibrat 1,5 kg. Potom byl nemocný a asi 3 kg šly dolů, pak se na to vykašlal. Myslím, že to nebyla rozhodně chyba trenéra, že přibral tak málo, prostě někdo nepřibere a někdo zase nezhubne. Třešnička: Nyní když jsem těhotná, tak přibírá místo mě :)

Ale rozumím, že vás ti musí trápit, já jsem žena a trápilo mne to cca do mých 20 let. Potom jsem naštěstí trochu přibrala na takovou tu zdravou štíhlost, která se mě zatím drží cca 9 let.

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Všude to píšou špatně. NEŽRAT, NEŽRAT, NEŽRAT! No fakt, nekecám! To co má jinej na jeden den, to já mám na dva a furt tloustnu .*cert*

ondranoel*
hodnocení

0x

Svého času jsem řešil obdobný problém. Nic nepomohlo, řešení nebylo. Po ca čtyřiceti letech se ukázalo že šlo o systémovou nemoc - hyperaktivitu imunitního systému. Takové možnosti vyšetření dřív nebyly. Také nebyla anabolika, ktrá by to řešila, ale s rizikem nemoci i smrti. Myslím že je víc lidí co jsou hubení a nic s tím nenadělají. Dnes se můžete poradit s lékaři a možná něco zjistí, nabídnou. Jsou různé poruchy trávení a poruchy zrychleného metabolismu - spalování. Ledacos se dá řešit. Je dobré vědět o co jde a jaká jsou vedlejší rizika.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]