Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěl bych se zeptat,kdyby si tatka zalozil obchodni stranku napr. s hiphopovým zbozím,kdo by mu dodaval to zbozi,popripade kde by ho sehnal?
Zboží se obvykle nakupuje z velkoobchodu. A jestliže chci něco prodávat, tak musím mít zmapováno, kde a za kolik to zboží dostanu.
Já znám třeba obchod, kde berou zboží z UK. Objednají podle objednávek u lidí, zaplatí a když jim to z UK pošlou poštou, tak to rozešlou po ČR.
Já ne, já si tam právě objednávala boty a ze zvědavosti jsem pátrala, odkud je mají. Značkové boty, které tady stojí tisícovku, prodávají za pětistovku. No nekupte to, za ty prachy. A zjistila jsem, že oni je koupili za 250 Já se nezlobím, já jsem byla ráda i za tu cenu pětiset.
Mikiki, mají i oblečení za polovinu, už je mám v oblíbených a budu nakupovat častěji. A vo tom to je. Mě by se to s poštovným z UK nevyplatilo, ale jim při větším objemu ano. Moje teta má Adidas, ale říkala že moc velké zisky nemá. Nákupní ceny jsou vysoké a tak si moc sama už přidat nemůže.
Dodací doba, způsob platby i ostatní podmínky záleží vždy na domluvě s konkrétním dodavatelem. Doporučuji nejdříve kontaktovat potencionální dodavatele zboží a vyjasnit si s nimi podmínky budoucího obchodu. Poté už nebude větší problém založit vlastní obchod...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.