Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde vezmu zbozi do eshopu

Od: mikiki5* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,chtěl bych se zeptat,kdyby si tatka zalozil obchodni stranku napr. s hiphopovým zbozím,kdo by mu dodaval to zbozi,popripade kde by ho sehnal?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Zboží se obvykle nakupuje z velkoobchodu. A jestliže chci něco prodávat, tak musím mít zmapováno, kde a za kolik to zboží dostanu.

mikiki5*
hodnocení

jo,to je mi jasný,že to musím mět zmapováno.Sám bych cenu svou nehodil:D

mikiki5*
hodnocení

a to zbozi si mohu vzit i na fakturu nebo se predem plati?

marenka*

Já znám třeba obchod, kde berou zboží z UK. Objednají podle objednávek u lidí, zaplatí a když jim to z UK pošlou poštou, tak to rozešlou po ČR. ;)

mikiki5*
hodnocení

tak to taky mařenko není špatný,jde o to,kolik vyděláváte za to.

marenka*

Já ne, já si tam právě objednávala boty a ze zvědavosti jsem pátrala, odkud je mají. Značkové boty, které tady stojí tisícovku, prodávají za pětistovku. No nekupte to, za ty prachy. A zjistila jsem, že oni je koupili za 250 *frajer* Já se nezlobím, já jsem byla ráda i za tu cenu pětiset.

doplněno 25.06.11 19:31:

Mikiki, mají i oblečení za polovinu, už je mám v oblíbených a budu nakupovat častěji. A vo tom to je. ;) Mě by se to s poštovným z UK nevyplatilo, ale jim při větším objemu ano. Moje teta má Adidas, ale říkala že moc velké zisky nemá. Nákupní ceny jsou vysoké a tak si moc sama už přidat nemůže.

mikiki5*
hodnocení

tak to není špatné za tu cenu!Za ty prachy se to dá.dá je slabý slovo"!

ladinpraha*

Pokud je někdo ještě ochoten dát zboží na fakturu, tak je to zboží obvykle podstatně dražší než to za hotové. Řeč je ovšem o takovém maloprodeji. Pokud budeš nakupovat zboží po celých kamionech, tak je situace zase zcela jiná.

hop®
hodnocení

0x

Dodací doba, způsob platby i ostatní podmínky záleží vždy na domluvě s konkrétním dodavatelem. Doporučuji nejdříve kontaktovat potencionální dodavatele zboží a vyjasnit si s nimi podmínky budoucího obchodu. Poté už nebude větší problém založit vlastní obchod...

buss
hodnocení

0x

No asi nejlepší by bylo si zmapovat odbyt, jestli bude vůbec za nějakou cenu zájem než nakoupit a prodělat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]