Nejste přihlášen/a.
A to je v zaměstnání, nebo nějaké podnikání? Za své bych nikdy co se týká zaměstnání, ve prospěch zaměstnavatele nevolal.
Jsou podnikové telefony, sítě, SIM karty, nebo paušál, či podle výpisu hovorů.
to je přesně vystihující náš "český přístup"-"Za své bych nikdy co se týká zaměstnání, ve prospěch zaměstnavatele nevolal..."Jak přistupuji já ke svému "živiteli" bude i on přistupovat ke mně...,je v tom poměrně jednoduchá logika,proč by tedy zaměstnavatel měl dělat cokoli v můj prospěch(zaměstnance)co dělat nemusí...?! Osobně dostával-li bych oněch nějakých 1500,- na nějaké takové výdaje související s komunikací,časem a úsilím tomu(předání informací kolegyním atd.) věnovaným(nevím jak to máte a za co to máte přesně nastavený),tak bych to považoval,coby zaměstnavatel, vcelku za řekněme hodně "neseriozní" -požadovat ještě na kredit...Takže asi velmi opatrně,taktně s dotazy v tomto směru...
"krkovičko", v zaměstnání by to mohl být docela služební mobil, s tím, že si jej nebudete brát domů. - stařenka
doplněno 26.06.11 22:45:Takto by si výlohy mohl dát zaměstnavatel do nákladů.
Ano, krkovičko, šla bych za vedením a navrhla jim toto řešení se služebním mobilem. Ukažte jim popřípadě SMS a jejich množství, které platíte ze svého. - stařenka
doplněno 26.06.11 22:49:Aha, takže nějaké peníze dostáváte. To bych se zeptala, zda to máte i na ty SMS.
Trochu taktiky! Když se zeptáte, jestli v těch 1500 je i kredit na mobil, správný vyčuraný vedoucí řekne ano. Tohle vůbec nezmiňujte, ukažte kolik měsíčně provoláte ze svého a požádejte vedoucího ať to nějak řeší. Příspěvkem, nebo služebním mobilem.
Tak, tak, jak už tu bylo napsáno, klasicky jsou služební mobily. Dokonce existovaly co pamatuju i speciální tarify pro firmy, kde si pak zaměstnanci mezi sebou telefonovali za pakatel, možná by nebylo na škodu se informovat a třeba byste ještě pomohla všem ve firmě ušetřit. Samozřejmě, že záleží na tom, jak hodně se volá. 400Kč měsíčně není zas až tolik, ale tak v informacích je síla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.