Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
již od útlého věku mám problémy týkající se erekce, která se buď nedostavila a když jo, ihned odezněla. Až nedávno jsem tento problém začal řešit, obešel jsem několik pracovišť až jsem skončil v Motole, kde mám špatné žíly a cévy, a v penisu mi nejde zadržet krev. Absolvoval jsem tak operaci "laparoskopie", která měla za cíl ty žíly a cévy zneprůchodnit. Nastalo menší zlepšení, ovšem po čase se stav vrátil do původních kolejí, absolvoval jsem druhou operaci s tím, že první týdny byl výsledek znatelně lepší. Ovšem nyní se opět vše vrací do starých kolejí. Pokud by operace nepomáhaly, byla mi navrhnuta penilní protéza.
Moje otázka zní, zda mohou existovat jiná řešení, a zda v ČR je jiné lepší pracoviště, než Motol v Praze, kde by byly schopny mi lépe mi pomoct. Penilní protézu vidím jako krajní řešení, které je navíc finančně velmi nákladné.
Budu rád za jakékoliv odpovědi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.