Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Predčastná ejakulace

Od: jajajas odpovědí: 9 změna:

dobrý den je mi 16 a mám problém když masturbuji tak vyvrcholím do 2 minut a to nechci jsem panic protože se nechci strapnit co mám dělat?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

artik*
hodnocení

1x

někde jsem četl , že se to masturbací ještě zhoršuje , protože se snažíš , aby jsi si rychle udělal dobře a mozek to pak dělá pořád a dlouho trvá až natrénuješ délku . Jeden lékař radil , masturbovat třeba 10 minut a prostě to tu dobu vydržet .

Mam kámoše , co mu je 40 let a je hotovej do 50 vteřin a dřív mu říkali , že to bude lepší *zed*.

eulalie*
hodnocení

1x

Pořád lepší být hotov do 2 minut, než se snažit hodinu a nic... Nebojte se, jste normální mladý muž. A kdo se nikdy v životě v sexu neztrapnil, ať hodí kamenem. Asi těch kamenů moc nepřilítne...

hodnocení

0x

to se zlepsi neboj :) jsi jeste moc nadrzeny a plny elanu

askmenow*
hodnocení

0x

Ze začátku sexuálního života je to běžný problém všech chlapců. při prvních sexuálních zkušenostech budeš pravděpodobně hotový hodně rychle... s tím se tak nějak počítá. Stačí, když budeš gentleman a nezapomeneš se postarat i o potěchu dané dívky, jde to i jinak ;)

Někteří kluci jsou ale paradoxně při prvních zkušenostech s dívkou tak nerózní, že mají zcela opačný problém - erekci udržet.

jajajas
hodnocení

takže není nikde chyba spraví se to?

askmenow*

Není nikde chyba ;)

A jak píše pb, můžeš zkoušet trénovat, abys vydžel víc. Ať už na chvilku přestat, nebo i myšlenkama.

hop®

Neboj, časem se to spraví, po letech budeš mít opačný problém. ;)

Někteří doporučuji masturbaci před odchodem na rande, ale každý reaguje jinak...

doplněno 10.01.13 21:18:

P.S.: kamarád mi říkal, že za ty dvě minuty by to stihnul i čtyřikrát. *smich* Takže na tom zase nejsi tak špatně ... ;)

pb®
hodnocení

0x

Když se dáma předem dobře připraví, jsou i ty dvě minuty dostačující. Jinak můžeš zkoušet při masturbaci rozeznat ten bod, z kterého je ještě návratu a kdy už sklouzneš chtě nechtě do orgasmu. Zkrátka se co nejvíc přiblížit orgasmu, na chvíli přestat, uvolnit se a pak zas.

nu*
hodnocení

0x

no já v 16 vyvrcholil za 40 sekund, ale představuj si přitom že souložíš s mumií a efekt v podobě prodloužení se časem dostaví...no a starý číňan má několik návodů, jak ejakulaci úplně zadržet nebo vědomě odalovat, v podstatě donekonečna..studuj, zhluboka přitom dýchej a vše časem nacvičíš

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma ejakulace

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]