Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr cestovní kanceláře v Brně

Od: hanika* odpovědí: 2 změna:

Dobry den,muzete mi nekdo poradit cestovni kancelar v Brne?(Nekolik let jsme na dovolenou jezdili s CK-Victoria ,ale po letosni spatne zkusenosti chceme cestovku zmenit.)Samozrejme jen dobre zkusenosti,Dekuji a preji hezky den.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zima*
hodnocení

0x

Zaleží na tom, kde se chcete podívat, způsob dopravy, typ zájezdu, ubytování (hotel, stan). V Brně je spousta CK nebo různých prodejců, kteří CK zastupují pokud zrovna není zastoupena v místě svou pobočkou. Z těch větších v Brně můžete navštívit např. známý Čedok, Fischer. Z těch menších mám dobrou zkušenost např. z CK Bon Ton, což je CK se sídlem v Hranicích, ale v Brně má také svou pobočku. Už je to tak 5 let zpět, co jsem s nima byla, teď se s nima chystá bratr, tak doufám, že budou služby opět v pořádku bontonck.cz/...

Pozitvně hodnotit jsem slyšela také akvila.cz/... , ale osobní zkušenosti s touto společností nemám. V Brně má pouze autorizovaného prodejce.

A jaké jste měla problémy s Victorií? Pokud to není tajné :) Byla jsem s ní asi 3 x a vždy bylo vše OK.

lidus*
hodnocení

0x

Máme výbornou zkušenost s INVIA, ADRIA ale i s tou vámi zavrhovanou Victorii, dcera jezdí i s Kudrnou-raft, kolo. Zájed vybereme na netu a jen koukáme aby byla kamenná pobočka v Brně a dalo se tam vše vyřídit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]