Nejste přihlášen/a.
Je mi 20 let a asi od 17 let mám problém s loupáním kůže na penisu. Samo od sebe to nezačne, začne to při masturbaci, ať už si to dělám sám nebo někdo jiný. Je pravda, že jsem si to dopřával i několikrát za den. Teď i když masturbuju třeba jednou za 3 dny stále se objevuje stejný problém. Už mě to trápí moc dlouho a chci to trápení ukončit. Prosím poraďte, něco musí existovat
"pavel126p", já si myslím, jestli se Vám na přirození nedělá mozol. Kdyby se kůže nsloupla, tak zatvrdne, jako mozol. To je můj názor. - stařenka
takže asi před tím a potom hned umýt, aspoň před tím i ruce, používat lubrikant nebo aspoň nějakou mast, a zvolit střídmost... třikrát denně je na tebe zřejmě trochu moc... zkust to jednou za tři týdny...
kup si nějakou podtlakovou pumpu, třeba i s vibrací, snížíš tím přímé mechanické tření a následné loupání...
...a nepodsypávej si písek, aby jsi si ho nezedřel... ještě ho budeš potřebovat...
Bylo by lepší si zajít na kožní odd. Musíte také vědět zda to svědí-kvasinková infekce.Nebo si kupte v lékárně mastičku Fungicid.Na kvasinkovou infekci působí dobře Canesten.Ale je možné,že jsou i učinnější mastičky a to by vám poradil kožní lékař.
S temi kvasinkami moc nesouhlasim, za tri roky by se kvasinkova infekce rozjela do takove miry, ze by toho lekare proste navstivit musel, protoze by paleni, svedeni a tak nevydrzel
Vždy po následném umytí loupající se kůže zmizí. Předtim ani po tom penis nesvědí a ani nepálí.
Prvni krok je calciova mast a omezeni myti mydlem a drazdivymi sprchovymi gely, ktere vysusuji kuzi a podporuji jeji dalsi loupani.
V kazdem pripade hybaj k doktorovi, aby Vas problem neprerostl do chronickeho stadia.
Dostávají mi zde vtipálci kteří vůbec neví o čem vlastně mluví. Mám podobný problém.Původce byla pravděpodobně kvasinková infekce.Ale ani po návštěve tří různých kožních lékařů mi nikdo nepomohl.Bylo mi řečeno že je to normální a musí si s tím poradit imunita.Tak po roce a půl utrácení za různé mastičky a léky podporující imunitu,už opravdu nevím co dál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.