Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svatba - hudba - pochod

Od: fell* odpovědí: 4 změna:

Ahojky

Tak lustrji net a koukám co si lidé nechávají hrát na svatbě, ale zjištuji, že vlastně ani nevím jak to tam funguje, jsou 3 písně? v jakém pořadí? co si mohu dovolit? mohu mít jiný pochod než klasiku? v jakých etapách jsou ty písně? hrají je celé? kdy je hrají? mam tak nějak vybráno a i když jsou to fakt mé srdcovky, tak kašlu na dojmy ostatních, ale zajímá mě průbeh té svatby co se hudby týče - povídejte nekdo prosím jak to je?

Kujuuu *andel*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

Jedna je na prichod nevesty k oltari, jina na prvni polibek a podpis a zase jina muze byt na slavnostni vychazeni z obradni sine, kostela atd. Pocet neni urceny, kdyz tam budete chtit smes ctyr pisnicek, tak tam bude, kdyz budete chtit jen dve, budou dve. Pisne se vesmes hraji tak, aby kryly dulezita mista, a pak je nekdo muze postupne utlumovat, aby nebyly usekle, ale mohou byt nahrane pouze tak dlouhe useky, jak dlouhe jsou potreba - az budete zkouset nastup nevesty, vypocitejte cas a podle toho pisnicku zkratte. Venku u gratulaci, hazeni ryze atd uz by mela byt cela, a klidne jich muze byt vic, nez |Vam vsichni popreji, bude to trvat.

Kamardka mela svatbu na nasi lodi, na nastup ji hrala krasna pisnicka, pak na polibek a podpisy jina, na jizdu na lodi hral titanic a na brehu u gratulaci a ruzneho - zenich v chomoutu, koule u nohy, vystrihovani spolecneho srdce - hralo asi pet ruznych pisnicek.

fell*
hodnocení

Děkuji moc za vyčerpávající odpoved, to je přesně to co jsem potřebovala vedět ... kuju moc a titanic na lodi? božíííí :)) Mám malou a rychlou svatbu, nezvláda bych celodenní pozornost ... takže se vezmem a pojede se pííít a jíííst. Ale písne asi zkrátím, protože to bude vše otázka asi tak cca 1hodiny :) Díky

olaf71*
hodnocení

0x

zahrát si můžete nechat co chcete, pokud je to reálné. někde to pouští z CD (vezmete si svoje), někde hraje živě klávesista, takže když to dokáže,tak zahraje co si budete přát. Když si zaplatíte třeba Metallicu, tak budete mít Metallicu.:)

fell*
hodnocení

Oki děkuju, tak vím, že mohu podle svého vkusu co chci .. ale ještě potřebuji vedet to ostatní na co jsem se ptala :) ale kujuuu ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]