Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nadpis vypovvídá za vše...sestra sekla slavu o 14 dní dříve než byl původní plán a já jsem bez dárku a mám na jeho koupi zítra asi jen 2 hodinky.. co poradíte... ideálně nějaký veselý nesmysl anebo i praktická věc do nového domečku jenž si pořídia..absolutně netuším..klidně napište co by potěšilo vás..třeba to bude ideální inspirace.
Předem díky moc všem.
Hangare, brácha by asi měl vědět líp než my, co si ségra přeje nebo co potřebuje. Do domečku si asi bude pořizovat věci podle svých vlastních představ, které my neznáme. Asi bych jí koupil nějakou pí*ovinku za pár korun pro pobavení, aby věděla že na ni myslíš a pak bych jí vrazil do packy či obálky nějakou bankovku, ať ji použije jak sama uzná za vhodné.
K smrti nenávidí bankovky jako dar/dárek... jen jsem potřeboval malou inspiraci a ty čaje jsou jak praktické, tak příjemné a navíc černé piji jen já takže lakonicky z toho mám i něco pro sebe...
A ten krystal, je to super..díky moc Marti.. viděl jsem z číny lecos ale tohle ještě ne a vypadá to moc hezky...
doplněno 25.06.11 02:15:Již jsem psal...chtělo to jen malou inspiraci a ta se dostavila... ani mě se bankovka nelíbí, takže časje a ještě jsem poznal vodokrystal
Souhlasím, že bankovka není ideál, ale je to univerzál. Mně by se dárce čajem nezavděčil, používám v zimě pigi do grogu v litrových záležitostech. Těžko dát inspiraci, když člověka neznám. Abych pravdu řekl, nedokážu dát tip ani na dárek pro sebe. Protože co potřebuji, to si koupím. A to co nepotřebuji, bude mi překážet...
Když ne bankovku, tak co nějakou poukázku na oblečení? Např. v C&A ti na kartu nahrají jakoukoli částku. Nebo poukázku přímo do obchodu s "cetkami z chir.oceli"?
Čajíčky stačily..spíše jen symbolické. Darky jsou tak průběžně během roku co se kdy hodí a co se zrovna povede dobře pořídit..
Jinač díky všem za rady i dárky i zdrby...ty krystaly jsou príma
Jake ma sestra konicky, o co se zajima, co se ji libi? Podle toho vol darek... me treba jako biologovi udelal strasnou radost rostouci krystal nebo kniha o hadech... nebo hrnecek s dekorem podzimnich javorovych listu
Koneckoncu, hrnecek se vzdycky hodi
To je tedy pěkné "sebeudáníčko"
Tak ty čaje jsou asi vítěz..nějaká dárková pixla v dřevě..lepší už to snad ani nemohlo být..snad potkám netradiční formu zabalení čajů...
Sestra ráda sport aly takové darky si po špatných zkušenostech naděluje sama a jinak moc zálib nemá... nejraději má "cetky" z chirurgické oceli ale trefit se jí do vkusu.. to už spíše najdu v tescu plutonium...
Tedy hrneček určo ne...sice by se k těm dalším 216 hodil ale sestra již několikrát naznačila že už ji jech dost...
doplněno 24.06.11 23:08:Rostoucí krystal..copak to je? Slyším prvně v životě..
Presneji kvetouci krystal Takova nadobka, do te se nasype prasek, zalije se vrouci vodou a zamicha. Prasek ma ruzne barvy dle obrazku na krabici a tak je pak zbarveny i krystal. Pote se do nadobky vlozi specialni pridany kamen, necha se to vychladnout. Na zaver se na kamen do vody nasypou zrnicka krystalu a pak se 3 tydny ceka, krystal uvnitr pekne roste. Po 3 tydnech je hotovy a vydrzi, pokud neprijde do kontaktu s vodou. Ja mam ted zluty
Dnes jsem ho zalila a tesim se, jak poroste
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.