Nejste přihlášen/a.
Ahoj rádcové,
můj přítel končí v současné práci a v pondělí bude mít se svými podřízenými (6 ženských) poslední, rozlučkovou poradu. Rád by dal holkám nějakou malou pozornost, aby na něj mohly (v dobrém) vzpomínat. Tak přemýšlíme... Mě napadlo dát každé růži a nějaký malý osobní vzkaz.
Poradíte nějaké jiné nápady?
Já když jsem odcházel do důchodu,tak jsem kolegyním namaloval vtipný obrázek co jsme spolu prožili,třeba nějakým trapasem a na postavičce místo hlav jsem dal fotografii,každá mi ji ráda dala,když jsem jí řekl,že to bude na překvapení a pak jsem to sám zarámoval a přidal kytičku.Babička mi upekla dort a já koupil kafe a pohostil je.Obrázek si pak každá pověsila v ordinaci.A mají ho ještě dodnes jako památku.Ale nebylo jich 6 ale jen 2 ženské.
Cibuk Mě napadlo vyrobit "diplom" - protože každá z těch ženských má s mým přítelem specifický vztah a specifické vlastnosti. Zákusek zůstane na mě, čeká ho v pondělí ještě rozlučková porada vedení, tak musím nějakých 20-30 kousků něčeho ušušnit
Ale při nejhorším je tady stále náš starý dobrý HRK HRK dort, viďte? Kdy zase budete dělat?
Péci nebudu tedkon a asi mne Majdalenka už nepustí k ničemu.Ted jsme otrhali třešně a babička jela odvézt pár dětem a já ji chtěl pomoci zavařovat a překvapit ji.Tak jsem vše pěkně nandal do sklenic, zalil cukrovou vodou,zavíčkoval a zavařil.A Majdi vždy po zavaření to dá na utěrku a víčka přikryje mokrou hadrou aby se rychle zatáhla a držela.No a já si to chtěl ulehčit,tak jsem dal sklenice do dřezu a pustil na to studenou vodu.To by jste neviděli jaká to byla bomba a třešně pěkně vyseli všude na stropě, na zdi no prostě všude bylo červeno.Aspon jsem je seškrábal,ale vymalovat jsem nestihl,během pár hodin.když babička přijela tak ani nepomohlo,že jsem jí začal zpívat" Čerešničky,čerešničky...Tak syn přijel a musel malovat druhý den.Moc se zlobila,že jsem takový trdlo a nedošlo mi včas, že studená voda na horké sklenice nepatří.
doplněno 25.06.11 13:10:Jo a s tím diplomem je dobrý nápad.Nějak vtipně ho namalovat,Nevím v jakém oboru váš přítel pracuje,ale to vy již nějak vymyslíte,aby bylo v tom i kus humoru.Držím pěsti at se vám to vydaří. Čibuk.
No já myslím, že růžička a vzkaz je dobrý nápad! Květina by mohla být její nejoblíbenější - pokud váš přítel ví, která jeho podřízená má kterou květinu ráda. Či podle barvy - nebo prostě cokoliv ( ne jen květinu) podle toho, co mají rády - tak bude vidět, že jejich šéf o nich něco ví a nejsou mu lhostejné.
Michalko, já to vidím na květinku, ten dortík, co uděláte a každé třeba něco do obálky /myšleno korunky/. - stařenka
Pt + Mařenko, díky za rady. Buchta určitě bude, kytička taky. Jen s těmi korunkami je to těžké. Je jich 6, takže přítel nemůže dát každé po tisícovce a kdyby byla v obálce dvoustovka, akorát by se pošklebovaly. Některé ženské jsou už zkrátka takové. Ach jo.
Každá korunka je sice dobrá, ale při této příležitosti se to asi jako dárek nehodí. Já osobně bych se přiklonila k nějakému parádnímu hrníčku na kafčo nebo čaj, třeba i s vtipným textem, který by jim připomínal jistě vlídného a spravedlivého šéfa.
Já sama jsem takový hezký hrnek od své bandy dostala a mám ho dodnes.
A určitě tu růži nebo i jinou květinu.
Peníze v obálce v žádném případě! To musí každého inteligentního člověka urazit. Rozlučková není ta nejvhodnější chvíle pro ponižování spolupracovníků.
Michalko, nevím až v jakém pracovním vztahu jsou. Tak místo korunek třeba nějaký dárek, ale by jim to zase mezi s sebou nebylo líto, tak asi stejné maličkosti. Co by Vám osobně udělalo radost? Zkuste popřemýšlet. - stařenka
Ve společné místnosti mají pěkný kávovar nebo starý? Hrnky na kafe, skleničky atd? Nebyly by rády, kdyby dostaly nové?:D Já, když jsem odcházela do důchodu, posbírala jsem všechny dárky od dětí. Všechny ty pejsky, kočičky, sloníky, želvičky. Vyšlo mi to na celou školku se čtyřmi třídami. Podělila, rozdala jsem, každý dostal.
Tak nakonec jsme to vyřešili následovně:
Holky zítra dostanou růži a každá v taštičce merci bonboniéru a přívěsek (krásný) na mobil. Drobnost, ale doufám, že potěší. Teď jsem dodělala Míša řezy a třepací dort, tak doufám, že to celé nepovezu zase domů
Díky všem za rady
Tak hotovo, rozloučení máme úspěšně za sebou. Buchty měly úspěch obě dvě. Akorát jedna z kolegyň byla naštvaná, protože asi nedostala zvířátko (přívěsek), jaký si představovala. Měli byste vidět ten kyselý ksicht. Ach jo. Člověk se snaží a pak jeden takový člověk dokáže zkazit celou radost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.