Ahoj, ráda bych se zeptala zda máte zkušenosti ze Solusem - registr dlužníků? Jak se tam dostanete, stačí když něco zaplatíte pár dnů po splatnosti nebo ten dluh musí být delší dobu, popř. jak dlouho? Díky moc za radu!
Ahoj, ráda odpovím na otázku. Ano je to až po delší době neplacení cca 6 měsíců . Pošlou ti dopis že jsi v registru a jak z něj potom ven
lukko
ahoj rad bych vedel jestli jsem v solusu a jestli se to da zjistit treba z domu pres komp dik za odpoved diablo
evule*
Ahoj pokud jsi v solusu tak ti od nich přijde dopis. Jinak ti to řeknou když si třeba chceš vzít půjčku. Přes net to nejde. Můžeš si ale přes net na stránkách www.solus.cz zažádat o výpis mají tam formulář. Je to placené stojí to cca 135 kč
alziran
Já jsem si o výpis zažádal přes internet před vánocema. Po novém roce mi přišla odpověď. I když už mám exekuci na plat tak mi napsali že u nich nemám záznam takže nevím.Myslel jsem si že se od nich dozvím kolik celkově dlužím.Bohužel.
vouz*
Taky jde o to, jestli ten komu dlužíš je klientem solusu. Když se podíváš na www stránky solusu, tak tam uvidíš společnosti, které jsou jejich klienti (např. eurotel, KB atd) a jestli tam nebude ta tvoje, tak ti to říct nemohli...
gregy*
Ahoj, dostal sem se do solusu, vse uz mam v poradku vsude se objevuje nula ale stejne jsou problemy, da se nejakym zpusobem vymazat ze solusu drive nez po 3 letech a na koho se mam obratit? Dekuji za odpoved.
vouz*
Ahoj, musíš požádat ty společnosti, kterým jsi dlužil. V případě, že Ti vyhový a budeš tam na nule, tak Tě vymažou a už nebudeš mít problémy.
dobry den zadatel timto sdruzenim solus o vypis osobnich udaju a nem zpracovavanych ve spolecne databazi spotrebitelu (regisrt FO) a o zjisteni zdroje osobnich udaju dekuji.
cago*
chci vědět zda jsem v registru potřeboval bych se podívat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.