Nejste přihlášen/a.
Jakékoliv slušné kalhoty a pěkná košile udělají dobrou službu. Vždyť je Vám patnáct, kdo by vás nutil do obleku... Ono docela stačí, že vypadáte jinak, než jak vás učitelé a spolužáci normálně znají. Hlavně slušné, čisté (!) boty a tmavé (!) ponožky, ne ať kolem kotníků svítíte
Užijte si to.
Ahoj, kluci si většinou pořizují první oblek až do tanečních, to můžeš do té doby ještě dost vyrůst. Domluv se s ostatními spolužáky, ale stačila by slušná košile k běžným kalhotám. Na tomto dnu je ale daleko důležitější než oblek něco docela jiného. Je to totiž poslední rozloučení nejen se spolužáky, ale dál už bude následovat první skutečný krok do života. Já to prožívala už v roce 1962, ale ten den do smrti nezapomenu. Seděla jsem v lavici a najednou jsem si vážnost toho okamžiku tak silně uvědomila, že jsem zbytek doby ve škole probrečela ( ale já byla holka ). Od té doby jsem poznala spoustu lidí, chodila ještě do jiných škol, ale spolužáci ze základky jsou navždy pro mne ti nejbližší. Patronka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.