Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefon přes inzerát nedorazil - co dělat?

Od: pavlinka1 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den , obědnala jsem si přes inzerát Mobilní telefon za 1900 korun pro syna. Zaplatila jsem na učet. Telefon mi ještě nedorazil. Je to přibližně 14 dnů. Mohu podat trestní oznámení? Popř co stím policie udělá?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nejdříve bych kontaktoval prodejce a žádal vysvětlení onoho zdržení. Pokud zásilku odeslal, chtějte číslo zásilky. Na internetu se pak dá ověřit, kde zásilka je.

michalkolesa*
hodnocení

0x

Policie Vás vyslechne, zapíše protkol, maximálně si pozve prodejce a vyslechne.
Toto ani není tresný čin, ale jen přestupek (trestný čin je škoda od 5 tisíc)

Zásadně nic neplatit předem

Na internetu můžete sledovat jen "dražší"balíky, např. obchodní ( ceskaposta.cz/...

martinaa*

Zalezi jak a kde pani nakupuje:) Ja mam predem placenych 95% baliku a zatim mi vse radne a v poradku doslo. Nektere firmy ci prodejci neakceptuji po spatnych zkusenostech dobirku.

rewq
hodnocení

0x

zverejnete odkud jste si telefon objednala, pokud s vami nekomunikuji. Treba je takovych vic, a pak uz to trestny cin je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]