Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Živnost - co budu potřebovat?

Od: romaleromale* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

budu pracovat na živnost.Budu pracovat jako elektrikář.Prosím o radu a poučení co budu potřebovat ,abych mohl fakturovat.Každý mě straší,že to budu mít těžké na dnešní dobu.

Je stavební deník povinný ze zákonna ke každé stavbě nebo jen jen pro svojí potřebu.Prosím o radu čeho se mám hlavně vyvarovat a když to nepude jak se pojistit,aby mě zaplatili.Je zlá doba.

Děkuji s pozdravem Roman.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

michalkolesa*
hodnocení

0x

Jedná se o řemeslnou živnost. Půjdete na živnostenský úřad, vyplníte několika stránkový formulář, dokážete že máte vzdělání a za několik dní si jdete na úřad znovu pro živnosťák.
Zajímavé je, že živnosťák po Vás 50tku chtít nebude, ale Technická inspekce ČR ano.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]