Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmenšení prsou - rady a postřehy

Od: smutnoucka* odpovědí: 6 změna:

Trápí mě s mou postavou - mám velký kozy. Nevím jak s tím mám udělat, jak mám s tím poradit. Chci si je zmenšit. Zajímá mě cena operace zmenšení kozy nebo jestli je i jiná rada. Děkuji moc.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Asi by bylo dobré zahledat pod pojmem ZMENŠENÍ PRSOU HRAZENÉ POJIŠŤOVNOU a vyhledat to nejvýhodnější. Z Vašeho vyjádření je patrné, že jste mladšího věku. Zde by Vám stačilo argumentovat bolestmi zad, což bývá často důvodem k provedení operativní úpravy prsou...

hodnocení

0x

V nemocnici se mnou ležela paní, které zmenšovali prsa před léty. Říkala, že za tu bolest i peníze a to všecko okolo stálo za to. Že má polovinu života klid a pohodu. *placni* A smutnoucka, naříkejte kozy, neshazujte se! Nebuďte na sebe surová!

buss

ještě, že jsem si to přečetl, o těch kozách se mi to od ženy také nelíbí, co je to za úroveň

naihonn*
hodnocení

0x

Tedy, vzhledem ke zvolené mluvě si dovolím odpovídající reakci. Zmenšení kozy, to nebude levná záležitost, ale pořád se vyplatí. Co je ale větší škoda, že zmenšení krávy je zatím energeticky příliš náročné, ba přímo by se dalo soudit, že normálními prostředky nemožné...

rv*
hodnocení

0x

Tento "nedostatek" se může stát předností, popřípadně živností. Tak proč se o něj připravovat.

eulalie*
hodnocení

0x

A které kozy máte velké? Ty dřevěné používající se na řezání dřeva, nebo ty živé, co jsou v ohradě a mečí? V případě těch dřevěných bych normálně uřezala nohy, u těch živých bych se tedy bála, to by bylo týrání zvířete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]