Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, v sobotu poletím na dovolenou na Floridu a vzhledem k tomu, že ten let potrvá více než 9 hodin chci si s sebou vzít na palubu notebook ve kterém mám filmy a seriály. Tak jsem se chtěl zeptat:
1) Mohu jej zapnout na palubě letadla? (Cestovní kancelář First Choice a letecká společnost Thomson Airways, na jejich webových stránkách jsem to nenašel, bylo tam napsáno, že je mohu mít s sebou ale nebylo tam ani slovo o tom, zda může být zapnutý).
2) Prohlíží imigrační úředníci při vstupu na půdu USA i notebooky? (vím totiž že bývají často dosti nevrlí, ale zkušenosti s tím nemám, tak nevím co všechno dělají. ptám se proto, že těch filmů a seriálů tam mám skutečně hodně. Vím že stahování (pro vlastní potřebu) je u nás legální ale tam to je nelegální tak bych nechtěl mít malér).
Děkuji
No každopádně si vemte sebou to jo, ale jestli ho smíte používat to se zeptajte stewarta (letušky) jestli ho smíte používat a kdyby ho náhodou chteli kontrovat tak si filmy nahrajte na flesh disk a dejteho do kabele a máte to. Tak příjemný let.
No to je právě problém na flashku si to dát nemůžu, jelikož celkem to zabírá 93 GB a tak velký flash disk nemám, ale skočili by mi na to, že je vybitý
? (což asi určitě při přistání bude...)
No když ho nebou chtít zapnou sami tak asi jo. Jistejší by bylo kdyby byl uplně vybitý a vy jste jim ho vytálh a on by nešel zapnou tak by měli po srandě.
S notebookem během letu (nikoliv během startu a přistání)by neměl být problém pokud se nebudete připojovat na internet. Dokonce i mobily částečně povolují pokud je v režimu letadlo.
S těmi fyilmy se obávám, že asi problém bude. Pokud vezete originálky tak musí být na origiálním mediu a ještě musíte mít s sebou doklad o koupi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.