Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rudá pokožka na varlatech

Od: honzaa* odpovědí: 16 změna:

Dobrý den mám menší problém nedávno sem prodělal angínu a bral antibiotika. Ke konci léčby mi začla svědit kůže na varlatech, myslel sem, že je to z toho jak sem se potil. Ale asi to bylo kvuli atb . Při dobrání sem se o tomto problému znínil u své doktorky a ta mi řekla, že to není nic vážnýho jen vedlejší účinek atb a že to samo zmizí. Ano měla pravdu svědění už zmizelo, ale pokožka je pořád strašně zarudlá. Nevím co stím koupil sem si Canesten krém ale vůbec to nepomáhá a už je to týden.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Honzoo, Tvoje mastička je podle mne na jiné problémy, než máš Ty. A možná svými léčivými účinky zarudlost ještě podporuje. Asi bych zkusil kromě zvýšené hygieny třeba modrou (nebo měsíčkovou) indulonu nebo klasickou Niveu, prostě jen krém bez dalších přísad.

krkovicka*
Hope,myslím si že tazateli by pomohla sedací lázeň z dubové kůry,když bych to měla brát jako svědící opruzeninu.Krém to akorát ještě víc vyžere.Nebo ještě v lekarně zakoupit Balneum herbal do koupele to pomáha jak by smet.
doplněno 23.06.11 19:29: Překlep(balneum hermal)
hop®

Tazatele už to nesvědí, jen má stále podrážděnou kůži. Trvám na svém doporučení! ;)

Ale "trošku vážně", já osobně nemám moc času běhat po dubovém lese a rvát ze stromů kůru (vím, že existují i lékarny) a pak si "cosi" válet hodiny v odvaru. Pouze doporučuji léčbu, kterou bych zvolil já jako první a nejméně náročnou. Pokud by do týdne nezačala fungovat, přemýšlel bych dál. :)

krkovicka*
Nechtěla jsem vyjadrit svuj nesouhlas k Vašemu příspěvku,spíš jako k chlapovi.Holky varlata nemají.Dubová kůra se dá koupit sušená v lekarně z lesa ne,tam je vetsí svinstvo.Na vše mi ale zabral balneum.A i když ho to už nesvědí,tak nějaky pozůstatek na kůži má.Krémy by to akorat zaparily a celej proces by se možná opakoval.Ať teda maže niveou,sype michalkovym pudrem a pak ať zkusí to moje.
hop®

Krkovičko, víc hlav víc ví, tazatel má alespoň více možností k přemýšlení. Já - stejně jako Vy - doporučujeme to, co bychom aplikovali na sobě, čemu věříme. Pořadí, v jakém Honza naše rady vyzkouší je jen na něm, třeba zvolí úplně jiný postup, který bude lepší než vše, co zde bylo a bude napsáno. Jsme rádci, ale nejsme neomylní a hlavně - jsme každý jiný! OK? *slunce*

cocinkamichalka*

Hlavně, ať si tazatel všechny naše rady nenapatlá najednou :-D

hop®

*smich* ... a hlavně nepo(u)žívat orálně! *blee*

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Zapudrovat dětským pudrem :)

hodnocení

0x

Nechal bych to tak, barevná varlata se ženám více líbí :))

hop®

Velikonoce už byly, takže barvený vajíčka až napřesrok... Možná tak sponzorskej dar na pool...

honzaa*
hodnocení

Tak sem včera vysdail ten Vanesten krém, omyl sem zbytky krému a bylo to chvilku v pořádku, Ale po chvilce mě pokožka začla příšerně pálet nebo jak to říct. Jako když smažíte něco na tuku a trošku vám prskne na ruku tak něco podobnýho. Tak sem vzal krém co sme měli doma něco od Dove že to chrání pokožku a regeneruje tak asi po hodince to přestalo pálet ale žádná jiná změna se nekonala. Doma v lékarně sem našel měsíčkovou mast a pak nějaký antibiotika na ošetření kůže (mast) s názvem Bactroban .

Canesten je na plísně a jeho aplikace může při prvním použití způsobovat přecitlivělou reakci. V tomto případě ale považuji jeho použití na tak citlivé místo za nevhodné. Doporučuji návštěvu dermatologa, ketrý přesně určí původ problému a předepíše či naordinuje preparát, který problém vyřeší. Řešil jsem problém podobný, při předvádění šourku doktorce v mém věku jsem se necítil zrovna dobře, ale ona jen mrkla a předepsala mast, kterou mi připravila do druhého dne lékárna. Trvala na její aplikaci po dobu dvou týdnů a ačkoliv problém zmizel již po dvou dnech, vytrval jsem. Ptroblém je nutné vyléčit dokonale... A mám pokoj. *palec*

honzaa*
hodnocení

tak to vypadá, že asi budu muset zajít na kožní :( místo aby se to nějak zlepšovalo tak mi příjde, že se to zhoršilo mám teď takovej pocit, že i pokožka na penisu začíná nějak rudnout.. Sem stím docela bezradnej :( jen nemůžu překonat ten ostych k návštěvě lékaře, vždy sem patřil k těm lidem co jsou takový spíš plachý.

hop®

Honzoo, pokud se situace nezlepšila, asi to bude nejlepší řešení. Svůj ostych překonej, pro tyto doktory je to práce jako každá jiná, oni za týden vidí víc ptáků, než mnohý chlap za celý život... ;)

vladimir2*

Tak pokud chlap není gay, tak těch ptáků za život taky moc neuvidí...viďte?
*haha*

hop®

Nesouhlasím, sportovci ve společných sprchách nebo návštěva bazénu a opět sprchy...

Ani gayové nemají náskok, občas si udělají intimní temno a jdou po hmatu! :-P

doplněno 24.06.11 21:27:

... navíc je známo, že gayové se v mužské nahaté společnosti stydí víc než ostatní, pokud tedy nejde o grupáč...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]