Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spánek ve vlaku vs cukání ruky

Od: zoicina odpovědí: 11 změna:

Zdravím,z práce jezdím vlakem,vždy usnu,ale ,tak,že se budím a to způsobem trhnutím ruky,apod.co to znamená?děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

2x

Asi je to jen únavou,moje známá se budí tím že se flákne hlavou o kolena.

tomy*
hodnocení

2x

Asi se snažíte o astrální létání: Tzn.,že sníte,někde si pěkně poletujete,zatímco vaše fyzické tělo odpočívá ve vlaku.Při návratu do fyzického těla dochází k trhnutí,protože se ještě ( zjednodušeně řečeno),neumíte správně trefit zpátky .

rv*
hodnocení

0x

Jedná se o příznak skryté neléčitelné choroby, které nejpozději do sta let podlehnete.

marenka*

Si děláte srandu, ale jedna nemoc je. Narkolepsie.

cs.wikipedia.org/...

Jinak podle mého je tohle normální.

dragon7980
hodnocení

0x

Ahoj,

nevím, jak dlouho a do jaké hloubky ve vlaku spíš. Ve spánku, usínání se postupně uvolňuje svalové napětí (které je vždy v bdělém stavu) pokud ve vlaku tedy nejsi v úplně ideální poloze (tedy pohodlně vleže), a některé svaly se nemohou uvolnit, přichází různé cukání. Proč je to zrovna ruka, to takhle nedokážu odpovědět.

krkovicka*
hodnocení

0x
Stává se mi to taky.Nevím jak dlouho spíte.Mě stačí vypnout na 2min a děje se mi to stejný.já tomu rikam mikrospanek.

hodnocení

0x

tohle chce zminit lekari at vas to neznervoznuje.Nejake vycerpani,z neceho,muze to yt v podstate cokoliv,i stitna zlaza muze zlobit,neurologicky problem,coz je problem v centru,mozek,nervy.,Muze to delat i rozhazena psychika.ale take pozor na nedostatek mineralu,vitaminu.fakt jsem se nekolikrat v zivote presvedcila,co muze provadet za silene veci,jejich nedostatek.to vam muze cukat cele telo,problemy z dechem,srdce a vlastne uplne vse-opravdu,mam to za sebou.Takze-zajdete k lekari,zminte se,nechte vysetrit neurologem a podobne,ale hlavne doplnte Becka vsechny,horcik a jine.

rewq
hodnocení

0x

No, tak hlavne nechodte k lekari, to je totální nesmysl. To probuzeni cuknutim je normalni, protoze usináte v prostředí, které vaše podvědomí nepovažuje za bezpečné a tak spíte jen velmi povrchově. Jakýkoliv podnět okamžitě způsobí probuzení a to cuknutí ruky nebo nohy je prvotní rekakce, která má zahnat agresora a získat pár sekund, než nabydete vědomí k efektivní obraně.

Zkuste sáhnout na psa dvě minuty poté co usne. Pokouše vás ještě než se stihne pobudit...

cibuk*
hodnocení

0x

Je-li to jen ve vlaku, tak to je jen uvolněním svalstva po vyčerpání.Hlavně at takto některému spolucestujícímu jednu neubalíte.Ale děje-li se vám to každý den i doma a budí vás to stále ze spánku a cítíte se nevyspalí,tak navštivte neurologa.Jinak někdo třeba vykopne nohou,nebo cukne sebou až se probudí.Prostě nemáte plnohodnotný spánek při cestě vlakem,nepohodlně sedíte,unava a podvědomě můžete ještě ve spánku prožívat pracovní činnost.Je-li jinak doma vše v pořádku a spíte kvalitně, tak to prostě neřešte.

mil®
hodnocení

0x

Jezdím vlakem nebo autobusem do práce už mnoho let. Naučil jsem se tam i spát, ale vždycky když se probudím něčím cuknu, jen mám po probuzení šílenou představu, že jsem přejel. Musí bejt dost sranda se na mě koukat. Jo a někdy asi taky chrápu, protože ty pohledy spolucestujících po mém probuzení jsou někdy dost vyčítavé a někdy úsměvné.

Spánku v doprprostředcích zdar. *kafe*

angelinka*
hodnocení

0x

také si myslím, že je to normální...a co to znamená? v jednom díle Dr. House to vysvětlili tím, že mozek vyšle signál (ten tik), jelikož si myslí, že tělo umírá :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]