Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neopravnene vybrani penez z uctu

Od: goby* odpovědí: 1 změna:

Dobry den,

je to jiz delsi dobu co jsem vas zde zadal o radu,ale vzdy mi bylo dobre porazeno,proto se na vas obracim i nyni.Jiz 10 mesicu ziji a pracuji opet v Anglii.Minuly tyden jsem bukoval pres spolecnost bmibaby letenky do Prahy a zpet a dnes jsem nasledne zjistil ze mi jakasi firma odebrala z uctu {Bank of Scotland} 70 liber.Podotykam ze jsem nikde jinde nic neplatil,neobjednaval ani nekupoval {bmibaby na svych strankach zadny poplatek za platbu moji kartou nepozadovala}.Trochu jsem googloval a o CcBilleu Valetta Malt {nazev firmy ktera mi penize odcizila} jsem nasel nekolik ne zrovna potesujicich informaci.Proto se vas ptam..Jak je mozne se v cizine branit proti neopravnenemu odepsani penez z uctu? Kartu jsem zablokoval,informoval banku a zadal o vysvetleni jak je mozne bez autorizovaneho souhlasu odepsat penize z uctu,ale zatim cekam.Jak je mozne ze to takovymhle podvodnym firmam vychazi?Diky za jakoukoli odezvu.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud mají údaje z vaší karty, není důvod, aby jim to nevyšlo. Jak se k těmto údajům dostali, to už je druhá věc. Mohli je získat už dříve a pouze vyčkávali. Kromě blokace a informace bance bych tuto konkrétní transakci oficiálně reklamoval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]