Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
před měsícem jsem obdržela rozvázání pracovního poměru formou dohody. Výpovědní lhůta činí 2 měsíce, takže mi zbývá ještě měsíc odpracovat. Našla jsem si ale novou práci s nástupem od 2. ledna 2013. Šéf řekl, že mi nebude dělat potíže a pustí mě, i přesto, že nemám odpracovanou celou výpovědní lhůtu. Musím ale dát okanžité rozvázání pracovního poměru dohodou, ne..? Musí v ní být udán důvod? Nebo s tačí jen napsat Zaměstnavatel a zaměstnanec rozvazují pracovní poměr ke dni 31. 12. 2012 dohodou...?
předem děkuji mnohokrát za odpověď
Dohodu jste neobdržela, ale dobrovolně uzavřela. Dohoda o rozvázání pracovního poměru je vždy dobrovolný právní krok obou stran.
Dohoda o rozvázání pracovního poměru na sebe neváže žádnou výpovědní dobu. Pracovní poměr skončí dnem uvedeným v písemné dohodě.
Váš návrh formulace by mohl použít zaměstnavatel. Ze strany zaměstnance bych dala přednost písemné žádosti o skončení pracovního poměru dne (uvést poslední den pracovního poměru).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.