Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak pozvat holku z vedlejší třídy

Od: toma* odpovědí: 4 změna:

již delší dobu se snažím pozvat holku z vedlejší třídy na nějakou tu procházku, avšak pořád se mi nedaří, jedinou šanci vidím v tom, zeptat se ji když jde směrem na nádraží, ale pořád je se svýma kámoškama, takže nevím jak na to, protože jsem spíše introvert a seznamovat se ze všemi najednou se mi zrovna nechce, takže uvítám jakékoliv rady ;)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gotchaboss
hodnocení

0x
Cau. Normalne kdyz se to bojis udelat primo tak si na ni zjisti mobil, fb nebo icq atd. A pozadej ji o to vyrtualne. Na to bys odvahu mit mohl ne?
martinaa*

Kdyz uz tedy nema odvahu ji to rcit osobne, tak rozhodne icq. Zvani na fb je jak z materske skolky... samozrejme zalezi, kolik tazateli je, pokud kolem 15, mohla by slecna sms od napadnika uvitat... pokud jsou starsi, osobne bych tedy nebyla rada, kdyby mel moje cislo kdejaky kazdy:)

toma*
hodnocení

tak asi jedná z dostupných "virtuálních" možností by byl fb, takže ještě nevím no, protože než ve psaní na chatu mi už víc vyhovuje právě mluvení, jinač je nám tak kolem těch 17 let...

martinaa*

Tak si na ni pockej u zachodu nebo saten:) Az bude aspon pul minuty sama...:) fb zkusit muzes, ale zkus ji odchytit online, je to rozhodne lepsi a prijemnejsi, nez zanechavat vzkazy...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]