Nejste přihlášen/a.
Zajímalo by mne, jestli má někdo zkušenost se soudním sporem, kdy byl podplacen soudce v občanskoprávním sporu, například vyrovnání SJM po rozvodu. Díky.
Myslím si taky že to není běžné, ale můj spor se táhne už druhý rok a v podstatě bylo 1 stání, pokaždé se jednání odročí, soudkyně projednávala jen nemovitost, ostatní věci co jsem uvedla v žal.návrhu ignorovala. Moje matka je přesvědčená že je uplacená. Ale bývalý manžel myslím nemá na nějaké horentní úplatky a kvůli 10 tisícům by snad neriskovala, tak se ptám, jestli má někdo podobnou zkušenost, ale 2 roky asi není žádná doba, při rychlosti našich soudů že..
...asi se rozvádíte,že...? Obecně i soudce je člověk platící účty,vzdělání potomkům,jezdící na dovču atd.,no a v neposlední řadě je soudce obvodního,okresního,soudu(s příjmem cca.60 000,-/měsíčně) taky čechem-a z toho plyne,že tak nějak si "dopomoci" je v čechách normální(bohužel)-akorát,že narozdíl od zprofanovaného(a značně hloupoučkého)soudce Nagyho(viz.Na vlastní oči) bude soudce případně velice opatrný při přebírání jakýchkoli kaček...A řekněme,že třeba u trestních věcí není nic nemožného i soudce "podmáznout"-ale není to rozhodně otázkou stokorun a tisícikorun...-ono "riziko" hold něco stojí...
doplněno 21.06.11 23:18:teď až tam naskočil váš další příspěvek-takže kvůli desítce by určitě neriskoval(a),to můžete být i s mamkou úplně v klidu...
no těch 10 tisíc tipuju kolik by byl ochoten eventuelně dát, při své lakomosti, ale zas na druhou stranu, kdo ví... v nejbližších dnech má nemovitost navštívit soudní znalec, aby udělal odhad. Vzhledem k tomu, že bývalý tam bydlí a "bude při tom" tak jsem zvědavá, jestli to nebude podhodnoceno, což by on uvítal, chce mě vyplatit. Uvidíme..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.