Nejste přihlášen/a.
38 let, dvě děti - dvojčata - Marek, Vojtěch, Praha..Tomáš Hendrych, nečekám že se někdo ozve že tohoto pána zná .)), ale kdyby přece jen, odpovězte prosím ..děkuji mnohokrát.
..znamení lev, pracoval u M.I.B., pokud to někomu pomůže, každý rok se jezdí potápět na Elbu .))...
doplněno 21.06.11 19:24:Věk chlapců - 5 let
na stránce rejstrik-firem.kurzy.cz/... máte rejstřík s jménem Tomáš Hendrych
je na Vás, jak využijete tam uvedené adresy a pošlete dotaz na uvedené firmy...
ale je zadáno velmi málo informací... třeba věk těch chlapců, záliby, a další...vše se dá použít při hledání... jeden Vojtěch je sportovec, ale má jen asi 5 let, další Marek má asi 13...
jeden tomáš najdený u M.I.B. brigadaprodejkapru.cz/... je tam č. telefonu a e-mail zkuste se ptát
doplněno 21.06.11 19:30:ten nick lol by mohl uvážit, že někdy se ocitne v podobné situaci... pokud jmenovaného zná, mohl by ho aspoň upozornit na naši poradnu a tento dotaz xpetry1... tím o něm přece nic neprozradí...a ten hledaný se může rozhodnout...
jsme lidé a měli by jsme si pomáhat... třeba jen maličkostí...
doplněno 21.06.11 19:31:napíšu Vám vnitřní poštou...
Ahoj expetro, ale Vy už jste založila na toto téma otázku, kde tvrdíte, že neznáte jeho jméno. Teď čtu, že ho znáte a dokonce jste zveřejnila jeho foto. Nevím jestli by se mu to líbilo. Připadá mi to jako v televizi, "veřejná bezpečnost pátrá". Mně by se Váš postup, storpo nezamlouval. Ten člověk, asi skutečně nechce udržovat kontakt, jinak by se už dávno ozval. Nebuďte tak tvrdohlavá. Pokuste se vžít do situace, že by jste byla na jeho místě Vy. Zamlouvalo by se Vám, kdyby Vás vehementně všemi dostupnými prostředky naháněl on? Jestli se o Vašem počínání dozví, můžete ho dost naštvat, a tím si odříznete cestu úplně. Třeba momentálně prostě nechce z nějakého osobního důvodu, žádný kontakt. Vydržte a čekejte, jestli Vám na něm tolik záleží. "Netlačte na pilu", myslím to velice dobře, i když se Vám moje slova líbit nebudou.
Vím že od 6. června je bez práce, nevím jestli už nějakou další našel? Jak se má, a podobně
No nevím jestli bych taky takhle jen tak dal informace, fotka je z nějaké seznamky ... to hledáte ztracenou lásku?
Vím jak děti vypadají...ale problém je v tom, že je rozvedený a děti má v péči matka...A jelikož nevím kde ta bydlí, a spoléhám na to že školka bude stoprocentně v jejím okolí, nevím kde hledat.))..Ale nápad moc dobrý, děkuji.
No to už by mě rovnou přizabil .))...ale věřte, že pokud by to měla být poslední šance, tak to klidně udělám .))...Jakýpak copak..Jedině že by pan "lol" pomohl svému kamarádovi, příbuznému nebo co je to, aby nedošlo k ostudě pana Tomáše .))
Co kdyz uplnou cirnou nahodou, ktera je pomerne zjevna, dotycny nechce, abyste ho takto stihala?
Není rozvedený! Prosím Vás, vymažte to tu, tohle je z pověření nejmenované osoby a pamatujte si, že se tohle nedělá!
To je snad jeho vec, jestli Vam to rekne, nebo ne. Mermomoci si vydupavat kontakt jako male decko ... je trapne, nezlobte se. Vite, davejte si v budoucnu pozor na stalking, ke kteremu se pozvolna zaciname blizit
Mimochodem uverejnovat indormace a predevsim fota o treti osobe bez jejiho souhlasu je trestne.
Děvče, to Vám nestačila Vaše předchozí otázka? Vždyť Vy jste jak zimnice a před takovým typem ženských chlapi houfně prchají. Už jste postoupila dál, zjistila jste konečně /po půlroce/ jméno dotyčného, ale asi nemá nejmenší zájem. Nechte ho v klidu žít a najděte si jiný objekt svých tužeb.
Jinak Tomáše Hendrycha znám, /ne osobně/ dělá realitního makléře ve firmě Remax pro Východní Čechy a podle fotky v katalogu je tomu Vašemu hodně podobný. Sežeňte si Remax červen 2011 a sama uvidíte, že nelžu. Fotku bych Vám klidně poslala, ale přiznám se, tolik moc jako ježibaba s počítačem zase neumím. /smějte se mi, no a co/
Byla by mě ale hanba skučet a vnucovat se a vůbec... není dobré znovu otvírat to, čemu se říká "zahraná partie". Jaga
doplněno 22.06.11 07:19:V tom katalogu je na něj i číslo na mobil /kromě té hodně podobné fotky/, ale tolik mu zase do života zasahovat, na to nemám právo. Když si ho najdete sama, Vaše věc. Mně by ho bylo líto, pověsit mu na krk takovou stíhačku.
Protoze jste to nekolikrat okate zminila?
- Je rozvedený, žije sám..a právě že to není ten typ, který by nakukal něco ženské a vytratil se..řekl by to narovinu,...Vím že to zní dost naivně, že tohle dokážu říct po necelém půlroku co se známe, ale mám perfektní odhad na lidi.
- a je to ještě takové tajuplné..Je rozvedený, žije sám..Nikdy nebyl u mne doma, tak jako já u něj...
- kdežto my jsme s dotyčným neměli ani polibek, natožtak postelovou scénu..a taky, kdyby mě chtěl poslat do háje, tak jako každej normální chlap by to udělal až po tom, co mě svede..
Neni duvod zjevny?
No možná má s pánem nějaké jiné "nevyřízené účty", než tady uváděla...Ale to nemění nic na tom, aby s vědomím, že porušuje zákony, přesto pořádala zde na poradně takový veřejný hon. Kdyby vaši fotku někdo zveřejnil + další vaše osobní! údaje a přitom neuvedl žádný rozumný! důvod, tak asi by se vám to taky nelíbilo, tak jako nám - ostatním soudným lidem.
doplněno 22.06.11 17:58:pro elda!
Myslím, že se slečna xpetra nemůže divit tomu, kam až jsme v této diskuzi dostali. Požádala nás přece, prostřednictvím těchto stránek, o pomoc. Když založila první otázku, podala zvláštní informace, které se pak během diskuze začaly měnit. Pak založila druhou otázku, kde byly zase jiné informace. Nedivte se tedy, že reakce některých z nás, vyznívají trochu dotčeně, cítíme se totiž trochu podvedeni. Chtěla od nás pomoc, ale nejednala s námi narovinu. Máte pravdu, že ji k této "akci", mohly dohnat zvláštní okolnosti, o kterých nechce mluvit. I to se dá lehce pochopit, ale "tahat nás za nos", a předstírat něco jiného, to se nedělá. Jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá.
doplněno 22.06.11 18:33:Pro eldu.
I kdybychom toto vse podivne pominuli, umistovat na web cizi a foto a prislusne udaje - to se proste nedela! Muze zaukolovat treba Postu pro tebe nebo Kriminalni ustredna patra... nicmene, ale nerekla bych, ze dotycny z toho bude na vetvi.
Však ano, Martino! To přesně byl můj názor, když jsem si včera přečetla její novou otázku. V té první přece říkala, že nezná jeho příjmení, a za dva dny ho věděla, dokonce měla i foto, a neváhala obojí zveřejnit. Když pak reagovala, na moje udivení, tím, že ví, co dělá, a že jí neoprávněné zveřejnění jeho jména a dokonce i fotky, "žíly netrhá". Zarazila jsem se, protože to už nebyla reakce mladé ženy, která se zoufale snaží najít kontakt s někým, kdo jí byl milý, a který je možná v nějaké tísni. Neměla nám lhát, to je můj názor. A co se týče toho pána, ten si to podle mne líbit nenechá. Nevím co za tím vězí, ale asi nic moc bobrého v tom nebude.
Jj, ja svuj prispevek myslela tak, ze s Vami naprosto souhlasim Ale asi to vyznelo jinak:D
Ono nikde neni receno, ze pani je mlada... pripomina mi to pisnicku pani Rottrove Ten vuz uz jel... a tazatelka se ho mozna snazi dohonit. To vsak muze byt muj osobni dojem, nicmene to nemeni nic na tom, ze to dela podivnou formou polopravd a nepresnych informaci... mate pravdu. Jak se do lesa vola, tak se z lesa ozyva.
zoufalílidédělajízoufaléčiny ... Já myslím, že v tom hraje svou roli "účet" a bezradnost (naivita?) xpetra1. A proto jsme se stali svědky takového jednání. Jestli její pátrání jí přineslo skutečně kýžený klid, to už nám asi nenapíše...
doplněno 22.06.11 19:22:zoufalílidédělajízoufaléčiny.
doplněno 22.06.11 19:24:Omlouvám se moc, nevím proč se mi to "slilo". Má být zoufalí lidé dělají zoufalé činy
Já vím, Martino, že jste to dobře pochopila. Váš příspěvek nevyzněl nijak jinak, než v souladu s Vaším, i mým myšlením. To já mám někdy problém s vyjadřováním. Už se mi to stalo s patronkou. Obě jsme mluvily o tomtéž a ve stejném duchu, a přesto jsem vzbudila volbou svých slov ve větě, zmatek. Až jsem se pak tomu musela smát. Takže bacha na mne!
Nic ve zlém, ale v dnešní době internetu, kde má téměř každý na sociálních sítích fotku a osobní informace, mě tahle otázka a diskuze pod ní vůbec neuráží...Nehledě na to, že stále neznáte okolnosti... Já je taky neznám, aby to nevyznělo tak, že vím o co jde...
Pro Eldu. Máte určitě pravdu, ale pokud chci zveřejnit své foto a své skutečné jméno, je to pouze na mé osobní volbě, a rozhodnutí. Nikdo jiný na to nemá právo. Když už ne z právního důvodu, tak alespoň z toho lidsky etického. To je můj názor, a budu na něm trvat, i když se pro Vás stanu, možná nesympatickou osobou. A co se týče těch okolností, známe je tak, jak nám byly předloženy, to už přece není náš problém, abychom předpokládali, že nás tazatel úmyslně mate. Ale protože tomu tak bylo, vznikla tato situace a dohady. Ale asi zase nevím, o čem vlastně mluvíte, čemu říkáte sociální síť? Budu zřejmě nějak opožděná mentálně, omlouvám se za to. Suzy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.