Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit kocoviny?

Od: mike32* odpovědí: 13 změna:

Mám dotaz ... včera jsem se pořádně ožral a dnes mám kocovinu ... Jak se jí mám co nejrychleji zbavit? :)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

Sumivy acylpyrin, tablety anti-ethanol, ktere jsou primo proti kocovine. Zabira take chleba s medem a zkuste jit na prochazku, az to stav dovoli. Pohyb uspisi odbourani alkoholu z tela:)

michal958*
hodnocení

2x

studená sprcha, vyproštovák, vývar s chlebem,nebo se pořádně prospat.:)

mike32*
hodnocení

Díky moc ... :)

marenka*
hodnocení

1x

Mě osobně vždycky pomohlo do sebe nacpat česnečku a jít na procházku. No a ačkoli tomu nikdy nevěřím, fakt mi nejvíc pomohlo pivo. *sok* Prý je to kvůli tomu, že se zpomalí rychlé odbourávání alkoholu, které nedělá dobře. To netuším, ale pomohlo mi vždycky. I když vypít tu skleničku, fůj. *smich*

martinaa*

Nekdo rika, ze pivo srovna hladinu cukru v krvi (coz ano), nekdo zase, ze prijmem dalsiho alkoholu se kocovina pouze posune. (coz taky:D) Kocovina je vlastne stav, kdy pri odbouravani alkoholu vznikaji odpadni latky a organismus je jimi defacto otraveny. Kdyz se prida dalsi alkohol, telo opet nastartuje spalovaci proces a alkohol dostepi, coz je chemicka reakce:)

marenka*

*palec* Tak jsem zase chytřejší. *frajer* No, pokud to dokáže odsunout do večera, kdy se člověk z toho vyspí, tak je to taky dobré. (jen se nesmí přepít do nové opičky)

martinaa*

Jsou mezi nami i taci, co chlastaji treba ctyri dny za sebou:D:D Opravdu je obdivuji... ale nedavno jsem cetla o nejakem novem druhu anorexie, tvz. alkoholova anorexie. Dotycny pry pije, dokud muze, pak obsah cilene vyzvraci a jde chlastat znova...nejdou mi smajlici, pac sem bych dala nejakeho zhnuseneho:)

claire*

Jj, je víc takových poruch. Třeba drankorexie - člověk nejí, aby mu zbyla kapacita kalorií na alkohol *sok*

K té kocovině - polévku, hodně pít, pít a pít, spát, dát si sprchu a co zabírá hodně spolehlivě, ale chce to přetrpět - mléko se sodou ;)

martinaa*

A fuuuj mleko se sodou?:)

claire*

Případ nouze. Where no man has gone before :D :D

palenka*
hodnocení

0x

Prevence, tj. nechlastat. O to horší je, když po roce jdete zachlastat :)

georges*
hodnocení

0x
Klín vyrazíš klínem. Tedy čím ses zkazil, tím se musíš napravit. Ale v poněkud menším množství. Nebo ...
doplněno 21.06.11 16:54:

img203.imageshack.us/...

stafan*

Georges má recht. Nejvíce bolí náhly pokles alkoholu v těle. Jenže ono se to s tím doplňováním musí umět a neplatí to pro kde jakého bažanta, který se ožral sračkolem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]