Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz ... včera jsem se pořádně ožral a dnes mám kocovinu ... Jak se jí mám co nejrychleji zbavit?
Mě osobně vždycky pomohlo do sebe nacpat česnečku a jít na procházku. No a ačkoli tomu nikdy nevěřím, fakt mi nejvíc pomohlo pivo. Prý je to kvůli tomu, že se zpomalí rychlé odbourávání alkoholu, které nedělá dobře. To netuším, ale pomohlo mi vždycky. I když vypít tu skleničku, fůj.
Nekdo rika, ze pivo srovna hladinu cukru v krvi (coz ano), nekdo zase, ze prijmem dalsiho alkoholu se kocovina pouze posune. (coz taky:D) Kocovina je vlastne stav, kdy pri odbouravani alkoholu vznikaji odpadni latky a organismus je jimi defacto otraveny. Kdyz se prida dalsi alkohol, telo opet nastartuje spalovaci proces a alkohol dostepi, coz je chemicka reakce
Tak jsem zase chytřejší.
No, pokud to dokáže odsunout do večera, kdy se člověk z toho vyspí, tak je to taky dobré. (jen se nesmí přepít do nové opičky)
Jsou mezi nami i taci, co chlastaji treba ctyri dny za sebou:D:D Opravdu je obdivuji... ale nedavno jsem cetla o nejakem novem druhu anorexie, tvz. alkoholova anorexie. Dotycny pry pije, dokud muze, pak obsah cilene vyzvraci a jde chlastat znova...nejdou mi smajlici, pac sem bych dala nejakeho zhnuseneho
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.