Nejste přihlášen/a.
Mám u sebe v šuplíku 1600 eur,zhruba tedy 40000,-kč. Stoupne ještě někdy euro nad 25kč/1euro? Mám to proměnit na koruny nebo si to mám zatím nechat? Eura k ničemu nepotřebuji.
Jestli máte jenom tyto Eura, a ještě k tomu v šuplíku, tak je opravdu použijte k dovolené. To já to mám horší, já čekám na důchod, který budu v této měně dostávat za dva roky. Už teď se třesu, kolik budu mít v přepočtu. Taky na to myslím, a doufám, že se to nějak změní k lepšímu.
Nebo si otevřete eurový účet. My jsme cca 10 km od hranic a když potřebujeme eura, vyzvedneme si je zadarmo v neměckém bankomatu.
Nojo, ale vedení účtu není zadarmo. Já jsem ho měla několik let, když jsem ještě pendlovala sema a tam. Pak jsem přestala a peníze, co zbyly jsem tam nechala ležet s tím, že až mi bude chodit důchod, nebudu muset otevírat konto. Tenkrát posílali výpis jednou za 3 měsíce, pak přišeli s tím, že se banka rozhodla posílat výpisy každý měsíc. Když jsem si spočítala, kolik si berou za vedení účtu, se kterým jsem vlastně vůbec nemanipulovala, mazala jsem do banky, peníze vybrala, a účet zrušila. Fakt, věřte mi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.