Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s eurama?

Od: kemo® odpovědí: 8 změna:

Mám u sebe v šuplíku 1600 eur,zhruba tedy 40000,-kč. Stoupne ještě někdy euro nad 25kč/1euro? Mám to proměnit na koruny nebo si to mám zatím nechat? Eura k ničemu nepotřebuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Cizí měny neřeším, dolary i eura mám v trezoru a podle potřeby využivám při cestování.

hodnocení

0x

stoupne, ale jak kde,

csob.cz/...

2.června 2011

hodnocení

0x

Jestli máte jenom tyto Eura, a ještě k tomu v šuplíku, tak je opravdu použijte k dovolené. To já to mám horší, já čekám na důchod, který budu v této měně dostávat za dva roky. Už teď se třesu, kolik budu mít v přepočtu. Taky na to myslím, a doufám, že se to nějak změní k lepšímu. :)

Já silně doufám že euro dříve zdechne než ho přijmeme.. jak vidno to před čím klaus varoval je tu..chudší slovvensko má udělat dluh aby mohlo půjčit..na hlavu trochu..to je super měna..

krkovicka*
hodnocení

0x
Nejlépe proměnte eura u známých,kteří jedou na dovolenou,když ne Vy sám.Máte to aspoň bez poplatku a oni taky.Takhle jsem jednou nakupovala eura za dráž a směnovala za míň,že jsem přišla asi o 15stovek.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Nebo si otevřete eurový účet. My jsme cca 10 km od hranic a když potřebujeme eura, vyzvedneme si je zadarmo v neměckém bankomatu.

Nojo, ale vedení účtu není zadarmo. Já jsem ho měla několik let, když jsem ještě pendlovala sema a tam. Pak jsem přestala a peníze, co zbyly jsem tam nechala ležet s tím, že až mi bude chodit důchod, nebudu muset otevírat konto. Tenkrát posílali výpis jednou za 3 měsíce, pak přišeli s tím, že se banka rozhodla posílat výpisy každý měsíc. Když jsem si spočítala, kolik si berou za vedení účtu, se kterým jsem vlastně vůbec nemanipulovala, mazala jsem do banky, peníze vybrala, a účet zrušila. Fakt, věřte mi.

Banka typu mBank tento problém řeší...a ještě lze získat malinkatý úrok...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]