Nejste přihlášen/a.
Mám takovej dotaz... hrozně rád bych chodil s jednou kamaradkou ... chodí do stejné školy, je o rok mladší, ale nevím jestli se ji líbím... ona mi už sama jednou napsala (cca rok z5) ale já ještě nebyl připravenej, takže sem ji bohužel odmítl, ale ted se bojim aby neodmitla ona mě, zname se uz dlouho (bydlí naproti) a já nevím co jí mám říct nebo tak., poradte díky.
Jestli jsi si jistý s city,tak hupni do kalhot a v lítní k nim a řekní jí že s ní potřebuješ nutně mluvit,aby šla s tebou ven.No a pak jí řekni jaký jsi byl hlupák a celý rok jsi promarnil.Ale že jsi teprve ted nějak dospěl,a že by jsi s ní rád prožíval všechno co život dává a zda by chtěla to s tebou zdílet.Jo a někde utrhni nějaký kvítek,třeba na louce sedmikrásku,nebo zvoneček ona si ho potom dá třeba vylisovat.Nemusí to být zrovna drahý pugét.No a uvidíš co řekne.Když dá košem tak to přijmi tak ,jako před rokem ona a třeba za čas přilítne zase za tebou ona.Držím pěsti at se sejdete a vše dopadne dobře.
Když to je těžko, tys ji odmítl jako první. Třebas ti to ještě neodpustila. Asi tak, když tě odmítne, tak to snad nějak přežiješ, ne? Tak o co jde? Máš z toho strach? Akorát v životě to kolikrát chodí tak, že když zrovna něco moc chceš, tak to zrovna nejde. Tudíž z tohoto vycházej. Jak jsi oslovit? Pozvi ji někam do kina, do cukrárny, na procházku a uvidíš pak výsledek. Když odmítne, zkus to za nějaký čas znovu a třebas ji udoláš. Ale když to nezkusíš, nebudeš vědět, na čem jsi.
Já nevím já to na ní ani nepoznám, nedívá se na mě vždycky se jen mrkne " takovym stylem kdo to je " a hned se zase otoci, za cely den me asi 3x pozdravi pokud me vidi, ale tod vse... vazne nevim... ale vyzkousim na vase rady
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.