Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křivé zuby - rovnátka až vyrostu?

Od: lewis* odpovědí: 2 změna:
Je mi 15 let a mám už 4 roky dost křivé zuby. Doktor mi řekl že mi dá rovnátka až vyrostu protože to prý má na růst zubů vliv. Měřím 180cm a on mi řekl že až budu mít alespoň 185cm tak mi je může nasadit. A 2 roky nechci opravdu čekat a pak další rok a půl do srovnání tedy sečteno podtrženo rovné zuby bych měl ve 20 letech a to se mi nechce. tím bych měl celé mládí zkažené však to znáte holky atd... Nejde nějaký zákrok který by to srovnal hned a bez rovnátek prosím? Poraďte mi jsem zoufalý

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Hned? No leda tak začít rovnou nanovo co? *smich* Budeš si muset holt počkat.

hodnocení

0x

ještě bych zkusil jiného doktora. Určitě existuje více typů rovnátek a věřím, že některý není pro tebe vhodný. Ale snad by se dalo něco najít. Já je měl někdy když mi bylo 13, ovšem nejsou rovnátka jako rovnátka.

Zkus jiného zubaře už pro klid v duši, že si proto udělal maximum. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]