Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
s přítelkyní už chodím tři roky ted je nám obou 18, ale ještě nikdy jsme se nemilovali, nechá si dát maximálně pusu, o nějakém mazlení, či o sexu nemuže být ani řeči. už mě to nebaví? mám ji znásilnit? ona říká že mánme čas, ale já ji mám opravdu rád
a chtěl bych abych byl její první
Vžyť je holce teprve 18, kdo ví, jestli už má aspoň maturitu. Ta je na ještě mladá... a do sexu by se dle mého názoru měl pouštět pouze ten, kdo má na to nést případné následky selhání ochrany
Jako chápu, že nekoitální aktivity jsou bez rizika... jenom je od nich zatraceně blízko k těm koitálním, zvlášť pokud hoch naléhá.
To je sice pravda, ale pamatuji si, když jsem 2 roky chodil se slečnou, která pořád říkala ne-ne-ne ... už jsem to pak i přestal zkoušet, pak když jsme se rozešli a já se poprvé "jen přitulil" k jiné (nové) slečně, udělalo se mi (z přetlaku asi) tak blbě, že jsem musel zbytek rande ležet na zádech na gauči ... ale jsme spolu doteď
Jestli ji máte opravdu rád, tak to dokážete tím, že na ni v oblasti sexu nebudete naléhat. Dívka, která není na to připravená, by ani nebyla dobrá milenka, to mi věřte. Ještě byste jí ten sex mohl pořádně znechutit. Pro dívku je to trošku jiné než pro kluky. Špatný začátek může stát za pozdějšími sexuálními problémy. Co byste jako dělal s vynervovanou a vystresovanou milenkou? To by se vám jako líbilo? Myslím, že ne.
Jo, clovek nemuze v zivote delat vzdycky to, co ho bavi... a k sexu jsou zapotrebi dva. Kazdopadne tri roky je dlouho, pokud slecna neni silne verici. To muzete klidne cekat i sedm let, do svatby Zkuste si s ni sednout, promluvit si (otevrene), jak to vidi do budoucna, ze uz spolu nejaky cas chodite a zda jiz neni ten spravny cas na prvni milovani. Ale netlacte|! POkud ji do sexu natlacite, muzete se ji uplne znechutit... pokud je verici, na rozhovor rychle zapomente a proste cekejte a cekejte.. pokud ji milujete, skutecne milujete, pockate, jak dlouho bude ona chtit.
A s tim znasilnenim je to doufam pouze hloupy zert. Protoze v opacnem pripade se radeji se slecnou rozejdete, abyste ji v navalu vasne, notabene treba posilneny alkoholem, hodne neublizil.
Tak pokud je zaryta krestanka, neni se cemu divit, ti cekaji az do svatby. Kdyby bylo slecne 16, jeste to chapu, ale tri roky bez nejakeho pettingu, neckingu a tak? To by snad nevydrzel ani svatej:D
Abych se taky trochu zastal : jsem také křesťan s dlouholetým vztahem bez sexu. Není to špatné, člověk ato svádí - ale na druhou stranu zůstat 3roky o polibcích je i na křesťana dost. Drobné mazlení není zakázané a vždycky je na dvojici jak se k věci postaví. Jelikož absolutně netušíme, jak onen vztah probíhá (vztah na dálku nebo každodenní rpocházky), tak nelze řešit vše naplno. Krom toho, slečn může mít i nějaký problém psychologický nebo fyzický, s kterým se autorovi bojí svěřit. Tolik asi za mě na reakce na křesťanství =o).
Prave znam dve holky, co proste az po svatbe a hotovo. Je to pro ne tak nejak posvatne. Kdyz se se jich buransky zeptala, co budou delat po svatbe, kdyz nahodou zjisti, ze si v sexu absolutne nerozumi, rekly, ze to se stat nemuze. No, kdyz si jsou ta jiste... a to maji pritele, jedna uz je vdana, ale drive s nim chodila 6 let, bez sexu, ovsem s jinymi praktikami. Aby ji chudak frustrovanej neutekl
Pokud ma nekod tri roky problem, tak je myslim nacase se s nim sverit a zacit ho resit. Jinak muzou cekat jeste dalsi tri roky...
No já nevím, ale v 18 letech řešit nějaký možný sexuální problém? Není to trochu brzo? Každý holka není hnedka hrrr do sexu, záleží také na rodinné výchově apod. Nemyslím si, že by v 18 letech ta dívčina měla něco zmeškáno v oblasti sexu. Možná později psychicky vyzrává, což je docela možné. A proč by jako měla vyslyšet svého přítele, být mu po vůli, když ona to tak necítí? Jenom proto, aby ho neztratila, jelikož jako nadržený mladý muž jí uteče za jinou? No pak to ale není ta pravá láska, pak ji opravdu nemiluje tak, jak sám tvrdí. Toť můj názor.
Přesně řečeno.A opravdu může být někde psychicky zablokovaná.Nebo se bojí,že když se vám poddá,zratíte o ní zájem.Je takových případů.A je-li ještě panna,tak také může mít obavy.Někdo ji mohl říci, jak to poprve bolí,nebo má obavy zda vás uspokojí,zda bude vědět co dělat atd.Musíte rozebrat spolu tento problém a respektovat se.
tleskám eulalii.
To samozrejme Nicmene stokrat nic umorilo i vola. Nejedna se pouze o sex, ale tazatel pise, ze i doteky ci jine praktiky jsou tabu. Nezlobte se, ale tri roky se jen vodit za ruku a libat se, bez jakehokoli dalsiho fyzickeho kontaktu, je vazne divne. Nemusi s nim hned spat, to ani nahodou
Ale odmitani cehokoli jineho krome pusy muze take vest k rozchodu, protoze drtiva vetsina vetsina muzu (co si budeme vykladat), na tohle proste nema. Ve ctrnacti mozna, nikoli v osmnacti.
Jeste bych pouze doplnila, ze s cekanim a pauzami v sexu mam take hodne zkusenosti. Pritel musi kvuli memu zdravi casto drzet pust. To jde, pockal by i rok, dva, znam ho. Ovsem pokud slecna neni nemocna fyzicky ci psychicky a je to normalni zdrava mlada zena /a neverici), mela by vedet, ze tri roky je hodne. Odpovezte si uprimne, zda byste bez jakehokoli vysvetleni a viditelneho duvodu prijala ve vztahu trilety pust bez sexu a bez neznosti, mimo libani.
doplněno 20.06.11 17:19:Jeste bych pouze doplnila, ze s cekanim a pauzami v sexu mam take hodne zkusenosti. Pritel musi kvuli memu zdravi casto drzet pust. To jde, pockal by i rok, dva, znam ho. Ovsem pokud slecna neni nemocna fyzicky ci psychicky a je to normalni zdrava mlada zena /a neverici), mela by vedet, ze tri roky je hodne. Odpovezte si uprimne, zda byste bez jakehokoli vysvetleni a viditelneho duvodu prijala ve vztahu trilety pust bez sexu a bez neznosti, mimo libani.
Mazec chlape. Když mi bylo 15, tak jsem měla přítele o 5let staršího a ten naléhal a zlomil mně po půl roce. Ale já chtěla i sama, takovou dobu by jsem to nedala. Hodně štěstí, pak napiš jak to dopadlo. Možná má strach z bolesti a nebo nějaké problémy? Kdo ví, ale promluvit by jsi s ní o tom měl a vyjasnit si nějaké věci na co se vlastně čeká a je čas.
tři roky je dlouhá doba...já to neodsuzuju.Problém spíš vidím u vás v komunikaci...proč se jí na to prostě nezeptáš a nepromluvíte si o tom?pokud zjistíš že chce třeba až po svatbě tak bude záležet na tobě zda to vydržíš a stojí ti za to a nebude to u tebe problém třeba i ona nakonec dospěje k názoru jinému každopádně bych si o tom s ní rozhodně promluvila a následně řešila zda s ní chceš být nebo ne a i ona...a ještě jedna věc-píšeš, že ji máš rád...rád ještě neznamená milovat
Původně jsem ve vašem příspěvku četla,že si to nechá dělat jen pusou... tak si říkám - taky dobrý ale pak jsem si to přečetla pořádně, že si nechá dát jen pusu. To je hoodně dlouhá doba. Já si v 17ti připadala trapně ,že jsem ještě s nikým nespala a bylo mi to trapné říct i mému příteli a ted lituji,že jsem mu to neřekla jelikož jsem se připravila o něžnosti a podobné věci co by dělal,kdyby věděl,že je ten okamžik pro mě něčím jiný.. ovšem já to nijak neprožívala a nijak jsem ho oddalováním netýrala.. no jsme spolu do dnes a šťastní.. 3 roky si to představit neumím... Je to dlouhá doba. Vy si na rovinu promluvte a pokud vám důvod neřekne tak se porozhlédněte jinde.. Ono teď jde o sex a příště může jít o něco dalšího..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.