Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Portugalsko a ceny ovoce a zeleniny

Od: vascodegama odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

chtěl bych v blízké době odjet na delší čas do Portugalska na Madeiru, ale při detailnějším plánování financí se mi ještě nepodařilo zjistit ceny potravin v místních obchodech. Vyhledával jsem různě na internetu, ale když už se nějaké informace objevily byly zastaralé nebo nepoužitelné. Možná existují nějaké portugalské webové stránky, na kterých mají vyvěšený místní supermarkety akční zboží, tak jako u nás, ale zatím neznám žadný portugalský supermarket. Napadlo mě i Tesco, které je rozlezlé po celém světě, ale na stránkách tesco.pt je výrobce autodílů. Tak nevím...

Chtěl bych tedy požádat toho, kdo má autentické zážitky (z Madeiry a tak max. 1rok zpátky), jestli by se nepodělelil o tyhle zkušenosti. Jde mi hlavně o ceny ovoce a zeleniny, za ks nebo kg,ne o průměrné ceny za večeře a nebo oběd.

Předem děkuju

PS: portugalsky zatím neumím

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

0x

Zažitky vlastní nemám. Ale našla jsem zajímavé informace včetně cen a i kontakt na autora stránek.

portugalsko.net/... Jenom jsem zatím nenašla, že se jedná skutečně o autentické informace. *klik*

doplněno 19.06.11 11:33:

Podle tohoto výňatku se zdá, že to jsou čerstvé informace: *tuc*

Do Portugalska dělají program následující české cestovní kanceláře (nezmiňuju agentury, které zájezdy jenom přeprodávají, a německé cestovky, kterých tam létá spousta). Stav z roku 2011:

doplněno 19.06.11 12:03:

Můj Seznam ji nepřeskočil! ;)

vascodegama
hodnocení

Diky. *palec*

Tak tuhle stránku muj google buď preskocil a nebo jsem jí přhlídl. Autorovi napíšu.

Já tam neplánuju a ani nechci jet s cestovkou na hotel s polopenzí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]